Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina broscuta pentru aranjamente florale

În stoc
138352
16.00lei
Descriere
Figurina broscuță pentru aranjamente florale - O adiție fermecătoare pentru creațiile voastre florale
Ați căutat mereu acel detaliu special pentru a adăuga o notă de farmec și eleganță aranjamentelor voastre florale? Ei bine, ați găsit răspunsul în această minunată figurină broscuță special concepută pentru a îmbogăți și a transforma complet modul în care creați aranjamente florale. Fie că sunteți un florar pasionat, un decorator de evenimente sau chiar dacă doriți să aduceți o notă inedită spațiului vostru personal, această figurină broscuță va deveni instantaneu piesa centrală a oricărui buchet.
Imaginați-vă o broscuță delicată și fermecătoare, realizată cu o atenție meticuloasă la detalii și cu o mână de meșteșugar priceput. Fiecare linie, fiecare curbă, fiecare element al acestei figurine a fost creat cu pasiune pentru frumusețea naturii și pentru arta aranjamentelor florale. Cu dimensiuni perfect proporționate, această figurină broscuță nu doar că adaugă o notă decorativă, dar se integrează armonios în orice compoziție florală, indiferent de stilul sau tema acesteia.
Această figurină broscuță este mai mult decât o simplă adiție decorativă - ea devine o parte a poveștii pe care fiecare aranjament floral o spune. Fie că doriți să aduceți un sentiment jucăuș și ludic într-un buchet pentru o petrecere aniversară, sau căutați să exprimați rafinamentul clasic într-un aranjament floral pentru o nuntă elegantă, această broscuță este canvas-ul vostru artistic.
Realizată din materiale de cea mai înaltă calitate, această figurină broscuță rezistă testului timpului și poate fi refolosită în nenumărate compoziții florale. Fiecare detaliu este sculptat cu grijă pentru a asigura durabilitatea și frumusețea pe termen lung. Indiferent de sezon sau eveniment, această figurină broscuță pentru aranjamente florale va captura privirile și inimile celor care privesc creațiile voastre.
Încheiați căutarea pentru elementul perfect ce să transforme aranjamentele voastre florale în opere de artă. Această figurină broscuță este expresia subtilă a naturii și eleganței, și vă va îndemna să explorați noi posibilități de design floral. Adăugați-o în colecția voastră de accesorii pentru aranjamente florale și bucurați-vă de impactul pe care îl aduce în fiecare creație.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 11 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar