Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina casuta cu muschi pentru decoratiuni florale

În stoc
44988
19.00lei
Descriere
Figurina casuta cu muschi pentru decoratiuni florale reprezinta o editie eleganta si delicata pentru orice aranjament floral. Aceasta figurina exceptionala aduce un aer rustic si natural, perfect integrandu-se in decorurile florale. Realizata cu atentie la detalii, casuta cu muschi adauga un farmec aparte, creand un cadru idilic pentru aranjamente florale unice. Materialele de calitate superioara folosite pentru confectionarea figurinei confera durabilitate si rafinament, facand-o potrivita pentru diverse evenimente speciale. Cu aceasta figurina, aranjamentele florale devin mai mult decat o simpla expresie artistica, devenind o experienta vizuala si tactila remarcabila.
Dimensiuni  11 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar