Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Figurina ceramica pasare pentru aranjamente florale

În stoc
44369
17.50lei

Figurina ceramică pasăre pentru aranjamente florale - Eleganță aviană pentru cele mai rafinate aranjamente florale
În căutarea elementelor distinctive ce pot transforma orice aranjament floral într-o capodoperă creativă și plină de farmec? Figurina ceramică pasăre pentru aranjamente florale este alegerea perfectă pentru a aduce o notă de eleganță aviană în aranjamentele dvs. florale. Cu o detaliere meticuloasă și un design rafinat, această figurină ceramică se va integra armonios în orice compoziție florală, aducând un strop de natură și delicatețe în fiecare colț al spațiului dvs.
Fie că sunteți un pasionat al artei florale sau un profesionist în domeniu, această figurină ceramică pasăre adaugă o dimensiune nouă și captivantă aranjamentelor dvs. florale. Forma sa elegantă și textura fină a ceramicii vor aduce un plus de sofisticare fiecărui buchet sau aranjament în care va fi inclusă.
Această figurină reprezintă o modalitate subtilă de a îmbina arta ceramică cu arta florilor, creând un echilibru perfect între durabilitate și frumusețe. Materialul ceramic asigură o rezistență de lungă durată, astfel încât figura să-și păstreze aspectul impecabil de-a lungul timpului, devenind o piesă centrală recurentă în numeroase aranjamente ulterioare.
Indiferent de stilul dvs. preferat - clasic, rustic, modern sau eclectic - această figurină pasăre pentru aranjamente florale se adaptează cu ușurință, adăugând o notă subtilă de natură și eleganță. Plasată în mijlocul unui buchet generos de flori colorate, figurina va atrage privirile și va captiva imaginația celor care o observă.
Încheiând, dacă sunteți în căutarea acelui element unic care să sublinieze frumusețea aranjamentelor dvs. florale și să ofere un aspect deosebit, figurina ceramică pasăre este alegerea ideală. Cu un design atemporal și o calitate superioară, această figurină transformă simpla aranjare florală într-o operă de artă vizuală și tactilă, reflectând pasiunea și rafinamentul dvs. în arta florilor.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 10 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar