Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina copilas lavanda pentru aranjamente florale

În stoc
44813
11.00lei
Descriere
În căutarea elementelor perfecte pentru a da viață și a îmbogăți aranjamentele florale? Figurina "Copilaș Lavandă" este alegerea ideală pentru a aduce o notă de prospețime și rafinament acestor creații florale unice. Fie că sunteți un pasionat al artei florale sau un profesionist în domeniu, această figurină excepțională va adăuga un nivel nou de frumusețe și eleganță aranjamentelor dumneavoastră.
Realizată cu măiestrie din materiale de calitate superioară, această figurină "Copilaș Lavandă" este o expresie artistică a frumuseții naturii și a inocenței copilăriei. Cu atenție la detalii și o paletă de culori suave, fiecare trăsătură a copilașului și fiecare petală a lavandei sunt redate cu mare grijă și pasiune. Acest nivel de finețe și realism transformă figurina într-o piesă centrală a aranjamentelor florale, captând privirile și inimile celor care o observă.Fie că doriți să creați aranjamente florale pentru evenimente speciale precum nunți, petreceri sau aniversări, sau pur și simplu să împrospătați interiorul casei sau al biroului cu frumusețea naturii, Figurina "Copilaș Lavandă" va aduce o notă distinctă de farmec și originalitate. Adăugați-o în mijlocul unui buchet generos de flori sau amplasați-o pe o masă decorativă pentru a aduce un strop de eleganță subtilă.Această figurină este nu doar un simplu obiect decorativ, ci și o sursă de inspirație pentru a explora creativitatea în aranjamentele florale. Poate fi plasată în diferite poziții pentru a crea diverse efecte vizuale și poate fi combinată cu o varietate de flori și plante pentru a obține rezultate cu adevărat remarcabile. Experimentați cu diferite culori, texturi și înălțimi pentru a adăuga dimensiune și profunzime aranjamentelor dumneavoastră.În concluzie, Figurina "Copilaș Lavandă" este mai mult decât un simplu accesoriu pentru aranjamente florale - este o piesă de artă în sine, menită să sublinieze frumusețea naturii și să aducă o notă de rafinament în fiecare spațiu în care este plasată. Investiți în această figurină și transformați simplul act de a aranja flori într-o experiență artistică și personală.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 7,4 x 3,3 x 5,4 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar