Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina copilas lavanda pentru aranjamente florale

Stoc epuizat
44827

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Figurina "Copilas Lavanda" pentru Îmbunătățirea Aranjamentelor Florale: O Adiție Eleganta și Delicată pentru Aranjamente Florale Unice
Suntem încântați să vă prezentăm Figurina "Copilas Lavanda", un element distinctiv ce poate transforma aranjamentele florale obișnuite în opere de artă pline de frumusețe și eleganță. Această figurină atent lucrată este creată cu grijă și atenție la detalii, pentru a oferi o notă specială oricărui aranjament floral.Aranjamentele florale au o istorie bogată și au fost întotdeauna modalitatea perfectă de a exprima emoții și sentimente. Fie că sărbătorim momente fericite sau transmitem condoleanțe, aranjamentele florale au capacitatea de a comunica într-un mod subtil și elegant.Cu introducerea Figurinei "Copilas Lavanda", această tradiție veche primește o nouă perspectivă. Această figurină unică este inspirată de frumusețea și miresmele lavandei, aducând o notă proaspătă și plăcută aranjamentelor florale. Realizată cu măiestrie din materiale de înaltă calitate, figurina adaugă o notă de farmec și rafinament oricărui buchet de flori.
Fie că alegeți să folosiți Figurina "Copilas Lavanda" într-un aranjament floral pentru ocazii speciale precum nunți, botezuri sau aniversări, sau pur și simplu pentru a împărți frumusețea florilor într-un mod unic, aceasta va deveni cu siguranță punctul focal al atenției. Privirile vor fi atrasă de detaliile intricate ale figurinei, iar aranjamentul floral va capăta o aură de eleganță și stil.
Ceea ce face această figurină cu adevărat specială este capacitatea sa de a adăuga un sentiment de cald și confortabil în spațiul în care este amplasată. Lavanda este cunoscută pentru proprietățile sale relaxante și terapeutice, iar această figurină transpune aceste calități într-un mod vizual. În timp ce priviți această figurină adorabilă, puteți simți parfumul subtil al lavandei umplând aerul și aducând o senzație de liniște și relaxare.În concluzie, Figurina "Copilas Lavanda" este mai mult decât o simplă piesă de decor pentru aranjamentele florale. Este o expresie a frumuseții naturii și a eleganței umane, combinată într-un mod armonios pentru a oferi o experiență vizuală și olfactivă unică. Fiecare detaliu al figurinei este conceput pentru a adăuga un plus de farmec și valoare oricărui aranjament floral în care este integrată.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 5 x 4,5 x 10,5 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar