Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina copilas lavanda pentru aranjamente florale

Stoc epuizat
44828

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Îți prezentăm cu entuziasm excepționala noastră creație, și anume Figurina "Copilaș Lavandă" - un element distinctiv ce aduce o notă de farmec și prospețime aranjamentelor florale. Această figurină delicată și adorabilă își propune să transforme orice aranjament floral într-o operă de artă vizuală ce emană eleganță și armonie.
Dacă ești un pasionat al florilor și adori să-ți exprimi creativitatea prin aranjamente florale unice, atunci Figurina "Copilaș Lavandă" este alegerea perfectă pentru tine. Această figurină fermecătoare reprezintă un mic copilas cu o floare de lavandă în mânuță, simbolizând puritatea, natura tânără și frumusețea simplă. Detaliile intricate ale figurinei, de la expresia chipului până la textura fiecărui petală de lavandă, sunt realizate cu o măiestrie desăvârșită pentru a asigura o calitate superioară și autenticitate.
Adăugarea Figurinei "Copilaș Lavandă" în aranjamentele tale florale va aduce o dimensiune nouă și captivantă acestora. Plasată cu grijă în mijlocul florilor, figurina va crea un punct focal fermecător, atrăgând privirile și stârnind curiozitatea admiratorilor. Fie că dorești să impresionezi la un eveniment special sau să decorezi spațiul tău personal cu eleganță, această figurină va cuceri inimile tuturor prin simplitatea sa rafinată.
Materialul de înaltă calitate din care este confecționată figurina asigură durabilitate și rezistență în timp. Fie că plasezi aranjamentul floral într-un mediu interior sau îl expui în aer liber, Figurina "Copilaș Lavandă" va rămâne neschimbată, menținându-și frumusețea inițială și detalii fine.
Cu dimensiunile sale perfect echilibrate, această figurină se va integra armonios în diverse tipuri de aranjamente florale - de la buchete clasice, până la aranjamente moderne sau chiar grădini zen. Poziționată cu grijă printre flori, aceasta va crea o poveste vizuală ce adaugă adâncime și semnificație întregului ansamblu floral.
În concluzie, Figurina "Copilaș Lavandă" pentru Îmbelșugarea Aranjamentelor Florale este mai mult decât un simplu obiect decorativ. Ea este o expresie a frumuseții naturii într-o formă subtilă și fermecătoare, destinată să transforme orice aranjament floral într-o experiență estetică de neuitat. Dă frâu liber imaginației tale și creează compoziții florale ce vor rămâne în memoria și sufletul celor care le vor admira.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 3,8 x 2,5 x 7 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar