Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina fetita color pentru aranjamente florale

În stoc
44961
12.00lei
Descriere
Cu bucurie vă prezentăm o minunată Figurină Fetiță Colorată, perfectă pentru a da viață și un plus de frumusețe aranjamentelor florale unice. Cu o descriere detaliată și plină de farmec, vă invităm să descoperiți cum această figurină adorabilă poate transforma aranjamentele dvs. florale în adevărate opere de artă.
Aranjamentele florale sunt o modalitate uimitoare de a aduce prospețime și eleganță în viața noastră de zi cu zi. Aceste creații florale aduc un aer de frumusețe naturală în orice eveniment sau spațiu. Cu toate acestea, pentru a face ca aranjamentele florale să fie cu adevărat speciale, aveți nevoie de detalii care să se remarce. Și aici intervine Figurina Fetiță Color pentru Aranjamente Florale.
Această figurină adorabilă este realizată cu atenție la detalii și este colorată manual pentru a oferi o notă de autenticitate și calitate superioară fiecărui aranjament floral. Cu măiestrie sculptată și vopsită, figurina reprezintă o fetiță cu o față zâmbitoare și ochi strălucitori, gata să aducă bucurie și căldură oricărui aranjament floral.
Indiferent dacă doriți să aduceți un aer de inocență și jucăuș într-un buchet de flori sau să evidențiați ocazia specială printr-un aranjament floral personalizat, Figurina Fetiță Color pentru Aranjamente Florale este alegerea perfectă. Ea adaugă o notă de adorabilitate și un farmec unic, care va atrage privirile și va încânta inimile celor care se vor bucura de frumusețea florilor dvs.
Această figurină este creată dintr-un material durabil, care rezistă în timp, astfel încât puteți bucura de ea pentru multe evenimente și ocazii speciale de-a lungul anilor. Este ușor de integrat în aranjamente florale, deoarece dispune de o bază stabilă, care o menține în poziție fără a-și pierde echilibrul.
Figurina Fetiță Color pentru Aranjamente Florale este mai mult decât doar un obiect de decor; ea devine o parte a poveștii fiecărui aranjament floral pe care îl creați. Cu atenția sa la detalii și calitatea sa remarcabilă, această figurină adaugă o notă personală și specială oricărui buchet de flori sau aranjament floral. Este un cadou minunat pentru a sărbători momente speciale și o modalitate de a spune ceva mai mult decât cu cuvintele.
În concluzie, Figurina Fetiță Color pentru Aranjamente Florale este un element esențial pentru oricine dorește să aducă mai multă frumusețe și farmec în aranjamentele florale. Această figurină adorabilă și de înaltă calitate adaugă un plus de viață și personalitate aranjamentelor dvs. florale, transformându-le în opere de artă memorabile. Cu această figurină, fiecare aranjament floral devine o poveste plină de frumusețe și emoție.
Dimensiuni   11 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar