Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Figurina gnom 23 cm pentru decoratiuni florale

În stoc
70437
16.50lei

Figurina gnom cu înălțimea de 23 de centimetri, destinată decorării aranjamentelor florale de Crăciun, este un element deosebit de frumos și versatil pe care îl puteți adăuga pentru a da un plus de eleganță și farmec oricărei compoziții florale sezoniere.
Această figurină gnom, cu atenție la detalii și o înălțime de 23 de centimetri, este perfectă pentru a transforma orice aranjament floral de Crăciun într-o operă de artă. Gnomul este confecționat cu grijă din materiale de înaltă calitate, iar designul său adorabil îl face potrivit pentru a fi plasat în centrul mesei festive sau pentru a fi așezat pe rafturi, comode sau pe pervazuri.
Cu o figurină gnom de 23 de centimetri pentru decorarea aranjamentelor florale de Crăciun, vă puteți exprima creativitatea și stilul personal în moduri nenumărate. Aceasta poate fi folosită ca punct focal al unei decorări florale sau poate fi integrată armonios într-un buchet de sezon. Gnomul aduce un farmec aparte și un iz de magie în fiecare încercare de a crea aranjamente florale festive.
Indiferent dacă doriți să creați un cadou unic de Crăciun sau să decorați casa într-un mod inedit, figurina gnom de 23 de centimetri pentru decorarea aranjamentelor florale de Crăciun vă oferă oportunitatea de a transforma fiecare moment într-o experiență memorabilă. Adăugați un strop de magie și un zâmbet pe fețele celor dragi cu această minunată figurină gnom, care cu siguranță va încânta și va impresiona pe toată lumea.
Decoratiuni de Craciun ornamente si articole Craciun
Dimensiuni: 23 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar