Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina iepuras ceramica pentru aranjamente florale
Recenzii
Marilena Voicu
2024-04-13
Marilena
super

Figurina iepuras ceramica pentru aranjamente florale

(1 reviewuri) | În stoc
44365
7.00lei
Descriere
Dacă sunteți în căutarea unui mod unic și rafinat de a adăuga un farmec aparte aranjamentelor florale, atunci figurina noastră excepțională, realizată din ceramică, este alegerea perfectă. Cu o atenție minuțioasă la detalii și o design subtil, această figurină reprezentând un iepuraș adaugă o notă de eleganță și delicatețe fiecărui aranjament floral în care este plasată.Indiferent dacă doriți să decorați o nuntă, un eveniment special sau să adăugați o notă vibrantă în interiorul casei dumneavoastră, acest iepuraș ceramic devine instantaneu punctul focal al atenției. Poziția sa jucăușă și expresivă captează privirile și aduce o notă jucăușă fiecărui aranjament floral în care este integrat.
Fie că creați un buchet luxuriant de flori de primăvară sau un aranjament minimalist de flori albe, figura iepurașului ceramic aduce cu sine o versatilitate fascinantă. Textura fină a ceramicii și finisajul impecabil subliniază atât frumusețea naturală a florilor, cât și eleganța statuetei în sine.Alegând să integrați această figurină iepuraș în aranjamentele florale, creați o poveste vizuală captivantă. Iepurașul, simbol al sărbătorii primăverii și renașterii, împrumută o notă ludică și aduce un zâmbet pe fețele celor care se bucură de aranjamentele dumneavoastră. Este un element care pune în valoare nu doar frumusețea florilor, ci și emoțiile și semnificațiile pe care le transmite fiecare aranjament în parte.
Fie că sunteți pasionat de arta florală sau căutați să adăugați o notă distinctivă evenimentelor dumneavoastră, figurina iepuraș ceramică pentru aranjamente florale este alegerea ideală. Realizată cu migală și atenție la detalii, această figurină este nu doar o simplă piesă decorativă, ci o expresie autentică a eleganței și rafinamentului în arta aranjamentelor florale.
Încheiați cu stil orice aranjament floral, adăugând această figurină iepuraș ceramică și transformând simplul în extraordinar. Fiecare floare capătă mai multă profunzime și fiecare eveniment devine o experiență vizuală memorabilă cu prezența acestui element decorativ excepțional.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 6 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar