Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Figurina iepuras pentru aranjamente florale

În stoc
467117
6.50lei

Figurina iepuraș pentru a fi folosită în aranjamente florale - Adaugă un farmec jucăuș și primăvăratic aranjamentelor tale florale cu ajutorul acestei minunate figurine a unui iepuraș. Fie că dorești să creezi buchete spectaculoase pentru evenimente speciale sau să aduci o notă de prospețime și natură în decorul casei tale, această figurină iepuraș este alegerea perfectă.
Aranjamente florale - Artă și creativitate se împletesc în aranjamentele florale pe care le creezi. Fie că pregătești decoruri pentru nunți, aniversări, sau pur și simplu vrei să îți împrospătezi spațiul vital, aranjamentele florale aduc viață și frumusețe în orice context. Fie că alegi să folosești flori proaspete sau uscate, culori vibrante sau nuanțe pastelate, fiecare aranjament floral spune o poveste unică. Folosind elemente precum vaze elegante, panglici diafane și acum, chiar și această figurină adorabilă de iepuraș, poți adăuga o notă personală și distinctă fiecărui aranjament.
Cu figura sa delicată și detaliată, iepurașul devine un punct focal în compoziția florală, captând atenția și adăugând un strop de veselie. Înconjurat de flori alese cu grijă, acesta poate deveni ambasadorul primăverii în decorul tău. Poziționat strategic în mijlocul unui buchet impresionant sau ca parte a unui aranjament mai mic și mai intim, iepurașul aduce un sentiment de jucăușenie și căldură în atmosfera din jur.
Alege să integrezi această figurină iepuraș în creațiile tale florale și bucură-te de rezultatele surprinzătoare pe care le poate aduce. Fie că alegi să îl utilizezi pentru a celebra ocazii speciale sau pur și simplu pentru a-ți aduce un zâmbet în fiecare zi, această figurină va adăuga cu siguranță o notă distinctă și adorabilă în lumea fascinantă a aranjamentelor florale.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 7 cm
 
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar