Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina ingeras pentru aranjamente florale
Recenzii
Georgiana
2024-03-15
5
Totul ok

Figurina ingeras pentru aranjamente florale

(1 reviewuri) | În stoc
045030
9.00lei
Descriere
Figurina înger pentru aranjamente florale este un element decorativ cu adevărat minunat, ideal pentru a adăuga o notă sublimă și angelică aranjamentelor tale florale. Această figurină delicată și grațioasă reprezintă un mic înger, cu aripile sale subțiri și pline de eleganță, gata să aducă o atmosferă de frumusețe și spiritualitate oricărei aranjamente florale.
Dacă dorești să creezi aranjamente florale unice și pline de sens, această figurină înger este alegerea perfectă. Poți plasa cu ușurință acest înger minunat în mijlocul buchetelor tale, pentru a adăuga o notă divină și rafinată. Fie că pregătești aranjamente florale pentru nuntă, botez, înmormântare sau orice alt eveniment special, această figurină va aduce o atmosferă de grație și reverență.
Figurina înger pentru aranjamente florale este confecționată cu atenție la detalii, cu o atenție deosebită acordată expresiei delicate a feței îngerului și detaliilor aripilor sale. Materialul de înaltă calitate asigură durabilitatea și aspectul deosebit al acestei figurine, astfel încât să poți să te bucuri de frumusețea ei de-a lungul multor evenimente și ocazii speciale.
Indiferent de tipul de flori pe care le alegi pentru aranjamentele tale, această figurină înger va adăuga o notă de grație și spiritualitate, făcându-le să strălucească în lumina reflectoarelor. Este un simbol al păcii, speranței și frumuseții, care va aduce un zâmbet pe fețele celor care privesc aranjamentele tale florale.
În concluzie, Figurina înger pentru aranjamente florale este un element esențial pentru orice florist sau persoană care dorește să creeze aranjamente florale deosebite. Această figurină îți va permite să adaugi o notă angelică și plină de grație aranjamentelor tale florale, transformându-le în adevărate opere de artă floristică. Cu această figurină, vei crea momente memorabile și vei impresiona cu siguranță pe oricine privește aceste aranjamente pline de frumusețe și emoție.
Dimensiuni  9 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar