Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina ingeras pentru aranjamente florale

În stoc
045043
7.50lei
Descriere
Figurina ingeras pentru aranjamente florale este un element esențial pentru a adăuga un farmec angelic și o eleganță subtilă aranjamentelor florale pe care le creați. Această figurină frumoasă și delicată este o alegere perfectă pentru a sublinia frumusețea și grația buchetelor, aranjamentelor de flori și compozițiilor florale pe care le concepeți pentru diferite ocazii speciale sau evenimente.
Cu o atenție minuțioasă la detalii, figurina ingeras adaugă o notă de rafinament și sensibilitate fiecărui aranjament floral. Această piesă decorativă este realizată cu măiestrie, cu o sculptură minuțioasă care captează esența pură a unui înger. Cu aripile sale subțiri și poziția sa grațioasă, figurina aduce un sentiment de protecție și frumusețe divină în fiecare colț al aranjamentului floral.
Indiferent dacă creați buchete pentru nuntă, evenimente corporate sau orice alt moment special, Figurina ingeras pentru aranjamente florale este o adiție de neînlocuit. Ea poate să transforme un buchet simplu într-o operă de artă florală, aducând un sentiment de armonie și binecuvântare în spațiul în care este plasată.
Această figurină poate fi folosită nu doar pentru aranjamente florale, ci și pentru a decora mese festive, centre de masă sau spații de ceremonie. Este o modalitate minunată de a adăuga o notă spirituală și elegantă evenimentelor importante din viața dumneavoastră sau a clienților dumneavoastră.
Realizată din materiale de înaltă calitate, Figurina ingeras pentru aranjamente florale este durabilă și rezistentă la trecerea timpului. Ea poate deveni o amintire de preț pentru cupluri proaspăt căsătorite sau poate să încânte privirile celor prezenți la orice eveniment deosebit. Această figurină este disponibilă într-o varietate de dimensiuni și stiluri, pentru a se potrivi perfect cu gusturile și preferințele dumneavoastră în materie de design floral.
În concluzie, Figurina ingeras pentru aranjamente florale este o alegere inspirată pentru a adăuga un plus de frumusețe și sublimitate aranjamentelor florale. Cu această piesă decorativă excepțională, puteți transforma orice aranjament floral într-o creație de neuitat, bogată în simbolism și semnificație. Este timpul să vă exprimați creativitatea și să aduceți un strop de magie divină în fiecare aranjament floral pe care îl creați.
Dimensiuni  7 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar