Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Figurina ingeras pentru aranjamente florale

În stoc
70469
Preț vechi 4.50 lei
Discount 1.00 lei
3.50lei

Figurina ingeras pentru aranjamente florale - Descriere detaliată a produsului
Cu o grație angelică și o delicatețe inegalabilă, Figurina ingeras pentru aranjamente florale reprezintă alegerea ideală pentru a adăuga un strop de magie și eleganță oricărui aranjament floral. Această figurină excepțională este nu numai o piesă decorativă impresionantă, dar și o adăugare perfectă pentru orice aranjament floral special.
Realizată cu măiestrie din materiale de înaltă calitate, această figurină de ingeras strălucește prin detalii intricate și finisaje impecabile. Fiecare atribut al acestui mic angel, de la aripile sale delicate până la expresia sa sublimă, este sculptat cu atenție pentru a crea o piesă cu adevărat memorabilă.
Cu dimensiunile sale generoase, Figurina ingeras pentru aranjamente florale se potrivește perfect într-o gamă variată de aranjamente florale, fie că sunt destinate nunților, botezurilor, aniversărilor sau altor evenimente speciale. Poate deveni instantaneu punctul focal al oricărui buchet sau aranjament floral, adăugând o notă sublimă de eleganță și rafinament.
Această figurină ingeras pentru aranjamente florale este nu doar o piesă de decor, ci și un simbol al grației și frumuseții. Este perfectă pentru a aduce o notă divină în evenimentele importante din viața ta sau pentru a oferi un cadou special cuiva drag. Cu atenția noastră la detalii și calitatea ireproșabilă a produsului, vei avea încredere că Figurina ingeras pentru aranjamente florale va încânta și impresiona orice destinatar.
Indiferent dacă alegi să o folosești în aranjamente florale pentru nuntă, pentru a celebra o zi de naștere sau pentru a completa atmosfera de sărbătoare la un eveniment special, Figurina ingeras pentru aranjamente florale este garantat să transforme orice ocazie într-un moment cu adevărat memorabil. Este un simbol al eleganței și rafinamentului, care va rămâne în amintirea celor care îl văd.
Cu Figurina ingeras pentru aranjamente florale, vei aduce un strop de divinitate și frumusețe în lumea ta, adăugând o notă sublimă oricărui buchet de flori sau aranjament floral. Este o piesă de artă în sine și va aduce o valoare inestimabilă oricărui eveniment sau spațiu în care este plasată.
Alege Figurina ingeras pentru aranjamente florale pentru a aduce un zâmbet pe buzele celor dragi și pentru a crea amintiri frumoase la orice eveniment special. Cu această figurină deosebită, vei adăuga un element de eleganță și rafinament care va rămâne în inimile tuturor pentru mult timp înainte.
Decoratiuni de Craciun ornamente si articole Craciun
Dimensiuni: 7 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar