Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Figurina mos plus color pentru decoratiuni florale

În stoc
70289
9.50lei

Figurina Moș Crăciun pentru Decorarea Aranjamentelor Florale de Crăciun
Crăciunul este unul dintre cele mai așteptate și îndrăgite momente ale anului, iar aranjamentele florale de Crăciun reprezintă o modalitate minunată de a aduce o notă de magie și frumusețe în casa ta sau la evenimentele festive de sezon. Una dintre cele mai elegante și atrăgătoare modalități de a îmbogăți aceste aranjamente este adăugarea unei figurine Moș Crăciun speciale, concepută special pentru a se potrivi în acest context.
Figurina Moș Crăciun pentru decorarea aranjamentelor florale de Crăciun este un produs extraordinar de la care nu te poți abține să nu te îndrăgostești. Această figurină superbă îmbină perfect farmecul clasic al lui Moș Crăciun cu eleganța aranjamentelor florale, aducând un plus de strălucire și rafinament oricărei compoziții decorative.
Cu o atenție deosebită la detalii și o finisare impecabilă, această figurină Moș Crăciun este realizată din materiale de calitate superioară, care rezistă în timp și sunt concepute pentru a rezista la utilizarea în decorurile de Crăciun timp de mai mulți ani.
Figurina Moș Crăciun pentru decorarea aranjamentelor florale de Crăciun poate fi amplasată în mijlocul unui buchet splendid de flori de Crăciun, precum brândușele, trandafirii de iarnă sau iedera festivă, adăugând un element captivant și festiv. Poate fi, de asemenea, plasată în centrul mesei festive sau pe o masă de sufragerie, pentru a aduce o notă de eleganță și bucurie în jurul tău și a celor dragi în timpul sărbătorilor de iarnă.
Această figurină Moș Crăciun pentru decorarea aranjamentelor florale de Crăciun este mai mult decât un simplu obiect decorativ; este o piesă de colecție ce poate deveni o tradiție de Crăciun în familie, aducând bucurie și amintiri frumoase de fiecare dată când este scos la lumină. Este, de asemenea, un cadou minunat pentru prieteni și familie, oferindu-le șansa de a adăuga o notă specială în aranjamentele lor florale de Crăciun.
Indiferent de modul în care decizi să o folosești, Figurina Moș Crăciun pentru decorarea aranjamentelor florale de Crăciun este cu adevărat o piesă deosebită, care adaugă o doză de farmec și magie sărbătorilor tale de iarnă. Așadar, lasă-ți imaginația să zboare și creează aranjamente florale de Crăciun de neuitat cu ajutorul acestei figurine Moș Crăciun extraordinare.
Decoratiuni de Craciun ornamente si articole Craciun
Dimensiuni: 6,5 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar