Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina pitic pentru aranjamente florale

În stoc
44831
12.50lei
Descriere
Figurina pitic pentru aranjamente florale este un element artistic de o frumusețe remarcabilă, special creat pentru a adăuga un strop de magie și farmec oricărui aranjament floral. Această minunată figurină pitic reprezintă cu măiestrie un personaj fantastic, care pare să fi ieșit din povești și legende. Datorită detaliilor sale intricate și realizării impecabile, această figurină pitică adaugă un nivel suplimentar de rafinament și eleganță aranjamentelor florale.
Conceptul de aranjamente florale primește o nouă dimensiune cu această figurină pitică unică. Fie că doriți să decorați un eveniment special, să împodobiți interiorul casei sau să oferiți un cadou cu adevărat deosebit, această figurină pitică este alegerea ideală. Fiecare detaliu al acestei figurine a fost atent sculptat și finisat, reflectând pasiunea și priceperea artiștilor implicați în crearea ei.
Aranjamentele florale au fost întotdeauna o formă de artă prin care oamenii exprimă emoții, trăiri și estetică. Adăugarea acestei figurine pitice în aranjamentele florale îmbogățește semnificația fiecărei compoziții. Personajul pitic, cu expresia sa jucausă și postura sa ademenitoare, conferă un aer ludic și misterios întregii creații florale.
Realizată cu materiale de cea mai înaltă calitate, această figurină pitică pentru aranjamente florale nu doar îmbogățește aspectul vizual, ci și rezistă în timp, păstrându-și frumusețea în toată splendoarea ei. Fiecare detaliu, de la textura costumului piticului până la expresia feței sale, este o dovadă a atenției deosebite acordate procesului de fabricație.
Indiferent de stilul aranjamentelor florale pe care le preferați, de la cele moderne și minimalistice până la cele clasice și bogate, această figurină pitică se integrează armonios, adăugând un element distinctiv și captivant. Poziția piticului poate fi personalizată în funcție de preferințe, astfel încât să se potrivească perfect cu fiecare aranjament floral în parte.
În concluzie, figurina pitică pentru aranjamente florale aduce un plus de originalitate și magie oricărui spațiu decorat cu flori. Fie că este vorba despre nunti, aniversări, evenimente corporate sau simple momente de bucurie în viața de zi cu zi, această figurină pitică transformă aranjamentele florale în opere de artă pline de farmec și poveste.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 5,4 x 4,1 x 12,4 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar