Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Figurina pitic pentru aranjamente florale

În stoc
467197
12.00lei
Descriere
Figurina pitic pentru aranjamente florale - Adaugă o notă de farmec și magie aranjamentelor tale florale cu această minunată figurină pitică! Dacă ești pasionat de arta de a crea aranjamente florale unice și dorești să aduci un plus de originalitate și stil acestor creații, atunci această figurină pitică este alegerea perfectă pentru tine.
Indiferent dacă creezi aranjamente florale pentru nunți, petreceri, evenimente speciale sau doar pentru a împodobi spațiul tău personal, această figurină pitică adaugă o notă distinctă și adorabilă fiecărei creații. Realizată cu atenție la detalii și cu o finisare impecabilă, această figurină pitică va deveni cu siguranță punctul de atracție al oricărui aranjament floral.
Imaginează-ți cum acest pitic fermecător se plimbă printre florile tale, aducând cu el o doză de jucăușenie și mister. Fie că alegi să-l plasezi în mijlocul buchetului tău de trandafiri, sau să-l așezi pe marginea vasului cu flori proaspete, acest pitic va aduce un zâmbet pe fețele tuturor celor care vor admira aranjamentul tău.
Această figurină pitică pentru aranjamente florale nu este doar o simplă decorațiune, ci devine o parte integrantă a poveștii pe care fiecare aranjament floral o spune. Fiecare floare aleasă cu grijă, fiecare frunză plasată cu atenție, acum pot fi însoțite de acest pitic adorabil, transformând aranjamentele tale în adevărate opere de artă.
Indiferent de stilul tău preferat - rustic, romantic, modern sau clasic - această figurină pitică se va integra perfect în design-ul fiecărui aranjament floral. Poți să-l asortezi culorilor predominante ale florilor sau să creezi un contrast interesant pentru a atrage privirile admirative.
Nu rata oportunitatea de a aduce un strop de magie și poveste în aranjamentele tale florale. Achiziționează acum această minunată figurină pitică și transformă-ți fiecare buchet într-o capodoperă vizuală.
Dimensiuni: 11 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar