Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Figurine aripi inger pentru decoratiuni florale set 6 buc

În stoc
045194
7.00lei

Figurinele "Arirpi Ingeras pentru Decoratiuni Florale Set 6 Buc" sunt elemente esențiale pentru orice aranjament floral de Crăciun. Aceste figurine excepționale aduc un farmec distinct și o notă festivă oricărui decor floral de sărbătoare.
Fie că doriți să creați un cadou special pentru persoanele dragi sau să adăugați o atmosferă magică în propria locuință în timpul sezonului de iarnă, aceste figurine sunt alegerea perfectă. Cu un set de 6 bucăți, aveți suficiente opțiuni pentru a personaliza fiecare aranjament floral și pentru a aduce o notă aparte fiecărui colț al casei.
Aceste figurine sunt lucrate cu atenție la detalii și prezintă ingeri grațioși, așezați într-o poziție elegantă și decorată cu elemente care evocă spiritul Crăciunului. Fiecare figurină are o calitate superioară și un aspect distinct, care va impresiona cu siguranță toți cei care le văd.
Nu numai că aceste figurine adaugă un aspect estetic frumos oricărui aranjament floral, dar ele aduc și o senzație de magie și bucurie în timpul sărbătorilor de iarnă. Ele pot fi plasate în mijlocul coroanelor, a aranjamentelor de masă sau a oricărei alte compoziții florale create pentru Crăciun.
Cu Figurinele "Arirpi Ingeras pentru Decoratiuni Florale Set 6 Buc," aveți oportunitatea de a aduce o notă de eleganță și farmec în fiecare detaliu al decorului dumneavoastră de Crăciun. Fie că sunt folosite pentru a decora masa de Crăciun, pentru a completa un buchet special sau pentru a îmbogăți o coroană festivă, aceste figurine sunt alegerea ideală pentru a sublinia atmosfera magică a sărbătorilor. Nu ratați șansa de a vă împodobi spațiul cu aceste figurine superbe și de a aduce un zâmbet pe fețele celor dragi în timpul acestui sezon de sărbătoare.
Dimensiuni  3 cmCOMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar