Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Figurine crosetate color pentru decoratiuni florale set 4 buc

În stoc
70889
19.00lei

Figurinele croșetate color pentru decorarea florală, un set excepțional format din 4 bucăți, reprezintă o adiție cu adevărat remarcabilă pentru aranjamentele florale de Crăciun. Aceste minunate obiecte decorative, croșetate cu grijă și atenție la detalii, aduc o notă distinctivă și plină de farmec în orice spațiu decorat în spiritul sărbătorilor.
Fiecare figurină croșetată este confecționată manual, oferind astfel o calitate deosebită și unicitate fiecărui element din acest set exclusiv. Cu detalii intricate și culori vii, aceste figurine aduc o atmosferă caldă și festivă în împrejurimile lor. Ele pot fi aranjate în mod creativ în aranjamente florale de Crăciun, oferind un aspect elegant și sofisticat oricărui decor de sărbătoare.
Fie că sunt plasate în centrul mesei festive, pe șemineu sau în diverse colțuri ale casei, figurinele croșetate aduc un farmec aparte și evidențiază bucuria sărbătorilor. Cu o atenție deosebită acordată detaliilor și finisajelor, aceste obiecte decorare adaugă un element artistic și distinctiv în designul interior, transformând orice spațiu într-un mediu plin de eleganță și căldură.
Indiferent dacă sunt utilizate în aranjamente florale elaborate sau plasate individual pentru a atrage atenția asupra lor, figurinele croșetate color pentru decorarea florală sunt o alegere inspirată pentru cei care apreciază frumusețea și originalitatea în decorul de Crăciun. Investind în acest set excepțional, veți aduce nu doar o notă festivă, ci și un aer de rafinament în sărbătorile dumneavoastră de iarnă.
Dimensiuni 6 cmCOMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar