Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Fiole 18 cm pentru floristica set 100 buc

În stoc
2114
68.00lei
Descriere
Fiole de 18 centimetri pentru floristică - Set de 100 de bucăți
Creați aranjamente florale uimitoare și pline de eleganță cu ajutorul acestui set de fiole de 18 centimetri, care conține nu mai puțin de 100 de bucăți. Fie că sunteți un pasionat de arta floristică sau un profesionist experimentat în domeniul designului floral, acest set de accesorii floristice vă va oferi instrumentele esențiale pentru a da viață celor mai frumoase și inspirate compoziții florale.
Fiecare fiole din acest set este meticulos fabricată din sticlă de înaltă calitate, cu o lungime de 18 centimetri, pentru a vă permite să creați aranjamente florale excepționale. Aceste fiole sunt perfecte pentru a pune în valoare florile preferate, fie că este vorba de trandafiri romantici, crini eleganți sau oricare alte flori preferate.
Accesoriile floristice de calitate superioară din acest set vă vor ajuta să adăugați un plus de profesionalism aranjamentelor dumneavoastră florale. Cu fiolele de 18 centimetri din acest set, aveți o paletă nelimitată de opțiuni pentru a vă manifesta creativitatea. Poziționați-le elegant în vaze sau folosiți-le ca element central în aranjamentele florale pentru evenimente speciale.
Setul de 100 de fiole vine ambalat cu grijă pentru a vă asigura că fiecare bucățică de sticlă ajunge la dumneavoastră în condiții perfecte. Acest set este ideal atât pentru pasionații de arta floristică, cât și pentru profesioniștii din industrie, oferindu-vă o colecție generoasă de accesorii floristice care vă vor ajuta să transformați orice spațiu într-o oază de frumusețe florală.
Indiferent dacă doriți să creați buchete deosebite pentru nunti, sărbători sau evenimente corporate, sau să aduceți un strop de prospețime și frumusețe în casa dumneavoastră cu aranjamente florale impresionante, fiolele de 18 centimetri din acest set de 100 de bucăți pentru floristică vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele cu ușurință.
Cu aceste accesorii floristice de înaltă calitate, veți putea să vă transformați viziunile florale în realitate și să creați opere de artă florale care vor rămâne în memoria celor care le văd. Investiți în calitate și frumusețe cu acest set de fiole de 18 centimetri pentru floristică și lăsați-vă imaginația să zboare în lumea fascinantă a florilor și a aranjamentelor florale impresionante.
Dimensiuni: 18 cm
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar