Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Floare lemn color+agatatoare pentru aranjamente florale
Recenzii

Floare lemn color+agatatoare pentru aranjamente florale

În stoc
064986
6.00lei
Descriere
Floare lemn color+agatatoare pentru aranjamente florale reprezintă un element distinct și elegant, conceput pentru a adăuga un farmec deosebit oricărui aranjament floral. Această floare din lemn, bogat colorată, îmbină în mod armonios natura și rafinamentul într-un singur obiect decorativ. Cu agațatoarea sa special concepută, devine nu doar o simplă floare decorativă, ci și un accesoriu practic pentru aranjamentele florale.
Această floare lemn colorată aduce un plus de calitate și originalitate oricărui eveniment sau spațiu decorativ. Disponibilă într-o gamă variată de culori, aceasta poate fi integrată cu ușurință în diverse teme și stiluri de evenimente, de la nunti elegante la petreceri tematice. Datorită designului său versatil, această floare din lemn devine un element esențial pentru orice florar sau designer floral creativ.
În ceea ce privește aranjamentele florale, această floare lemn color+agatatoare adaugă un element deosebit de interesant și atrăgător. Plasată strategic în mijlocul buchetelor sau aranjamentelor florale, devine instantaneu punctul focal al întregii compoziții. Agatatoarea îi conferă flexibilitate în utilizare, permițându-vă să creați aranjamente spectaculoase, suspendate sau așezate în diferite unghiuri pentru un efect vizual deosebit.
Materialele de calitate superioară utilizate în fabricarea acestei flori din lemn asigură durabilitate și rezistență în timp. Fiecare detaliu este atent lucrat pentru a oferi o estetică impecabilă și o simțire plăcută la atingere. Cu această floare lemn color+agatatoare, veți aduce o notă inconfundabilă de eleganță și originalitate în fiecare aranjament floral, transformându-l într-o operă de artă floristică.
Experimentați magia creativității cu Floare lemn color+agatatoare pentru aranjamente florale și transformați orice spațiu într-un colț al naturii rafinate și sofisticate. Această floare din lemn nu este doar un obiect decorativ, ci devine o expresie a gustului și stilului dumneavoastră unic, redefinind standardele aranjamentelor florale cu fiecare prezentare impresionantă.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 13 x 22 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar