Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Floare lemn color+agatatoare pentru aranjamente florale

În stoc
064987
6.00lei
Descriere
Floare lemn color+agatatoare pentru aranjamente florale reprezintă o piesă excepțională ce aduce un plus de eleganță și rafinament oricărui aranjament floral. Această floare de lemn cu agățătoare a fost creată cu grijă și atenție la detalii pentru a oferi o notă distinctivă oricărui eveniment sau spațiu în care este plasată.
Cu o paletă variată de culori disponibile, Floare lemn color+agatatoare pentru aranjamente florale poate fi personalizată pentru a se potrivi cu orice temă sau paletă cromatică. Această versatilitate îți oferă posibilitatea de a crea aranjamente florale spectaculoase și memorabile, fie că este vorba despre nunți, petreceri corporate sau orice alt eveniment special.
Materia prima de calitate superioară utilizată în producția acestei flori de lemn asigură durabilitate și rezistență în timp. Astfel, vei putea să te bucuri de frumusețea și prospetimea aranjamentelor tale florale pentru o perioadă îndelungată, fără a-ți face griji privind deteriorarea sau uzura acestui element decorativ.
Floare lemn color+agatatoare pentru aranjamente florale este prevăzută cu o agățătoare subtilă, dar robustă, care permite suspendarea ușoară în diverse locuri. Această caracteristică adaugă un nivel suplimentar de versatilitate, permițându-ți să creezi compoziții florale unice și impresionante care să capteze atenția tuturor privitorilor.
Indiferent dacă alegi să folosești această floare de lemn în aranjamente florale de birou, în decorarea spațiului de evenimente sau în amenajarea locuinței tale, rezultatul va fi întotdeauna unul remarcabil. Floare lemn color+agatatoare pentru aranjamente florale aduce un farmec aparte și o notă distinctivă fiecărui mediu în care este integrată.
Investește în eleganța și originalitatea aranjamentelor tale florale cu această floare de lemn excepțională, ce va deveni cu siguranță punctul focal al oricărui spațiu în care este plasată. Transformă-ți evenimentele și decorurile în experiențe de neuitat cu Floare lemn color+agatatoare pentru aranjamente florale!
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 14 x 21 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar