Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Flower tape banda adeziva pentru flori

(1 reviewuri) | În stoc
2110
5.00lei
Descriere
Flower tape, cunoscută și ca bandă adezivă pentru flori, este un produs indispensabil pentru orice pasionat de arta florală sau profesionist în domeniul floristic. Această bandă adezivă special concepută pentru flori este considerată un accesoriu esențial în arsenalul oricărui aranjament floral.
Datorită caracteristicilor sale deosebite, flower tape este perfectă pentru a fixa și proteja cu delicatețe florile în aranjamentele florale. Este realizată dintr-un material flexibil și rezistent, care se mulează cu ușurință în jurul tulpinilor și petalelor delicate, oferindu-le susținere și stabilitate. Astfel, aranjamentele tale florale vor rămâne proaspete și impecabile pentru o perioadă mai îndelungată.
Banda adezivă pentru flori vine într-o gamă variată de culori, pentru a se potrivi perfect cu nuanțele florilor tale preferate. Poți alege între culori vibrante și intense, sau opta pentru nuanțe mai pastelate și delicate, în funcție de preferințele tale și de tematica aranjamentului floral. Indiferent de alegerea ta, această bandă adezivă va adăuga un plus de frumusețe și eleganță aranjamentelor tale.
În plus, bandele adezive pentru flori sunt ușor de utilizat. Ai nevoie doar să tai o bucată din bandă, să o fixezi de tulpina sau de firul floral și să o înfășori în jurul acestora. Este simplu și rapid, iar rezultatele sunt deosebite. Astfel, chiar și cei mai puțin experimentați în arta floristică pot obține aranjamente spectaculoase și profesionale.
Pe lângă rolul său practic, flower tape poate fi și un element decorativ în sine. Poți crea modele și design-uri unice în jurul tulpinilor și petalelor, adăugând un plus de originalitate și stil aranjamentelor tale florale. Astfel, vei impresiona cu siguranță orice persoană care le va vedea.
În concluzie, flower tape, banda adezivă pentru flori, este un accesoriu esențial în arta floristică. Cu ajutorul acestei benzi adezive, vei putea realiza aranjamente florale profesionale și deosebite, care vor răspândi frumusețe și bucurie. Indiferent dacă ești un pasionat de flori sau un profesionist în domeniul floristic, nu ar trebui să lipsească din trusa ta de accesorii. Alege flower tape și bucură-te de rezultate spectaculoase!
Dimensiuni: 13 mm x 27,4 m
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar