Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Gainuse lemn+bat pentru aranjamente florale set 12 buc

În stoc
44379
17.00lei
Descriere
Setul de 12 bucăți de găini din lemn împreună cu batoanele incluse, special concepute pentru a fi utilizate în creația de aranjamente florale, reprezintă o alegere inspirată pentru pasionații de aranjamente florale, atât cei amatori cât și cei profesioniști. Cu o varietate de utilizări posibile, acest set aduce o dimensiune nouă și atrăgătoare în lumea aranjamentelor florale.
Fie că sunteți o persoană creativă care dorește să aducă un strop de natură în locuința dumneavoastră prin intermediul aranjamentelor florale, sau un florist priceput în căutarea unor instrumente inovatoare pentru a-și îmbunătăți creațiile, acest set de găini din lemn este exact ceea ce aveți nevoie.
Fiecare bucată de găinuș din lemn este fin lucrata și detaliată, capturând esența naturii într-un mod elegant și rafinat. Textura lemnului adaugă un farmec rustic și autentic aranjamentelor dumneavoastră florale, transformându-le în opere de artă distincte.
Batoanele pentru aranjamente florale incluse în acest set oferă suport și stabilitate florelor, permițându-vă să creați compoziții florale complexe și impresionante. Fie că doriți să realizați aranjamente pentru mese festice, evenimente speciale sau pur și simplu să aduceți un strop de frumusețe în cotidian, acest set vă oferă instrumentele necesare pentru a vă transforma viziunea în realitate.
Indiferent dacă sunteți la început de drum în arta aranjamentelor florale sau sunteți deja un expert în domeniu, setul de găini din lemn împreună cu batoanele pentru aranjamente florale va deveni rapid un element de bază în trusa dumneavoastră de instrumente creative. Experimentați cu culori, forme și texturi pentru a crea aranjamente care să impresioneze și să aducă bucurie celor din jur.
Acest set nu este doar un ansamblu de obiecte, ci o sursă de inspirație nelimitată pentru proiectele dumneavoastră florale. Adăugați o notă personală fiecărui aranjament, iar rezultatele vă vor încânta cu siguranță. Profitați de versatilitatea acestui set pentru a aduce natura mai aproape de viața dumneavoastră și pentru a transforma spațiile în oaze de frumusețe naturală prin intermediul aranjamentelor florale realizate cu pasiune și creativitate folosind aceste găini din lemn și batoanele lor corespunzătoare.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 6 x 29 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar