Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Gainuse lemn+clips pentru aranjamente florale set 6 buc

În stoc
44384
7.00lei
Descriere
Setul de Gainuse Lemn + Clips pentru Aranjamente Florale, format dintr-o colecție excepțională de 6 bucăți, este alegerea perfectă pentru pasionații de artă florală și decoratori profesioniști. Cu acest set rafinat, veți putea să vă exprimați creativitatea într-un mod unic și inovator, aducând un suflu proaspăt și natural aranjamentelor florale pe care le creați.
Fie că sunteți în căutarea acelui element special pentru nunți, evenimente corporate sau pentru a decora spațiul personal cu eleganță, aceste gainuse din lemn și clipsuri sunt instrumentele ideale pentru a aduce aranjamentele florale la un nou nivel de frumusețe și originalitate.
Fabricate din lemn de cea mai înaltă calitate, aceste gainuse sunt atent finisate pentru a asigura o durabilitate excepțională și o estetică îmbunătățită. Fiecare bucată este lucrată cu atenție la detalii, prezentând linii curate și o textură naturală care se va integra perfect în orice temă decorativă sau stil.
Clipsurile incluse în acest set au fost concepute cu grijă pentru a oferi o fixare sigură și delicată pentru florile dumneavoastră prețioase. Fie că doriți să creați buchete minunate sau aranjamente complexe, aceste clipsuri asigură stabilitatea fiecărei componente florale, permițându-vă să experimentați și să explorați noi modele și design-uri.
Acest set de gainuse lemnești și clipsuri nu este doar o alegere practică, ci și o declarație de stil și rafinament. Fiecare piesă în parte emană eleganță și originalitate, transformând procesul de creare a aranjamentelor florale într-o experiență artistică autentică.
Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul aranjamentelor florale sau un începător entuziast, acest set de gainuse lemnești și clipsuri vă oferă instrumentele esențiale pentru a transforma florile în opere de artă. Lăsați-vă inspirația să zboare și creați aranjamente florale care să încânte privirile și sufletele tuturor celor care le vor admira.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 5 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar