Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Gainuse pentru aranjamente florale set 12 buc

În stoc
44324
21.50lei

Setul de 12 bucăți de găini pentru aranjamente florale reprezintă o alegere perfectă pentru cei pasionați de arta florală și decorativă. Aceste piese excepționale sunt create cu atenție la detalii și sunt concepute pentru a aduce un plus de frumusețe și eleganță aranjamentelor florale.
Indiferent dacă sunteți un profesionist în design floral sau un amator dornic să își îmbunătățească abilitățile în aranjamente florale, acest set de gainuse vă va oferi o varietate de opțiuni creative. Fiecare găinuș este realizat cu măiestrie, având în vedere textura, forma și proporțiile, pentru a se potrivi perfect în orice compoziție florală.
Aranjamentele florale devin opere de artă când sunt realizate cu pasiune și atenție la detalii, iar aceste gainuse pentru aranjamente florale vă vor ajuta să adăugați acel element distinctiv și captivant fiecărui aranjament. Fie că creați buchete impresionante pentru evenimente speciale sau aranjamente florale pentru a decora interiorul casei dumneavoastră, aceste gainuse vor aduce o notă subtilă de farmec și sofisticare.
Fiecare set include 12 bucăți de găini pentru aranjamente florale, astfel încât să aveți o gamă variată de opțiuni pentru a vă exprima creativitatea. Poateți alege să amplasați aceste gainuse în mijlocul buchetelor pentru a adăuga o notă ludică, sau le puteți utiliza ca accesorii elegante în cadrul aranjamentelor de masă pentru evenimente festive.
Materialul de înaltă calitate din care sunt confecționate aceste gainuse asigură durabilitatea și rezistența în timp, astfel încât veți putea să vă bucurați de frumusețea lor în aranjamentele florale pe termen lung. Design-ul lor versatil se potrivește atât stilurilor clasice, cât și celor moderne, adaptându-se cu ușurință oricărui concept decorativ pe care îl aveți în minte.
Încheind, setul de 12 bucăți de găini pentru aranjamente florale este alegerea ideală pentru cei care doresc să transforme simplul act de a dispune flori în adevărate capodopere vizuale. Investiția în acest set aduce cu sine nu doar piese decorative de calitate, ci și oportunitatea de a explora noi orizonturi în designul floral și de a aduce bucurie prin frumusețea fiecărui aranjament realizat.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 7  cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar