Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ghirlanda cires din flori artificiale

În stoc
3909
28.00lei
Descriere
Ghirlanda cu Cireși din Flori Artificiale - O Capodoperă a Eleganței și Frumuseții Naturale
Cautați o modalitate de a adăuga o notă de rafinament și frumusețe distinctă decorului dvs.? Atunci Ghirlanda noastră cu Cireși din Flori Artificiale este alegerea perfectă pentru dvs. Cu un design meticulos creat și o atenție uluitoare la detalii, această ghirlandă reprezintă o capodoperă a aranjamentelor florale.
Această minunată ghirlandă nu este doar o simplă decorațiune, ci o expresie artistică a naturii înfloritoare. Fiecare floare artificială este realizată cu măiestrie, capturând texturile și culorile autentice ale florilor de cireș. Fie că o amplasați pe ușa de la intrare, pe șemineu sau ca decor central pe masă, această ghirlandă va aduce un farmec aparte spațiului dvs.
Folosind tehnologie de ultimă generație, am reușit să capturăm esența și frumusețea naturii în aceste flori artificiale de înaltă calitate. Culoarea vibrantă a petalelor, detaliile realiste ale frunzelor și forma autentică a cireșilor creează iluzia perfectă a unor flori proaspete și pline de viață. Nimeni nu va observa diferența dintre aceste flori artificiale și cele reale!
Acest aranjament floral nu doar adaugă eleganță, ci și rezistență. Fiind fabricată din materiale durabile, ghirlanda noastră rezistă testului timpului și poate fi folosită în fiecare sezon, fără să-și piardă din farmec sau strălucire. Indiferent dacă este primăvară sau iarnă, această ghirlandă va rămâne o bijuterie splendidă.
Permițiți-vă să vă bucurați de frumusețea naturii fără a fi limitați de sezon sau întreținere. Ghirlanda cu Cireși din Flori Artificiale aduce bucurie și căldură în casa dvs., fiind un exemplu perfect de artă și design combinat cu practicitate și durabilitate. Transformați-vă spațiul într-un sanctuar al frumuseții cu această ghirlandă excepțională!
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 180 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar