Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ghirlanda inima lemn pentru decoratiuni florale

În stoc
064997
4.00lei
Descriere
Ghirlanda din lemn în formă de inimă pentru decorarea aranjamentelor florale este un element excepțional ce aduce o notă distinctivă oricărui spațiu. Această ghirlandă elegantă, confecționată cu grijă din lemn de cea mai înaltă calitate, reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă un plus de rafinament și căldură în amenajările lor. Cu detaliile sale meticulos lucrate, această ghirlandă își găsește cu ușurință locul în aranjamente florale, aducând o atmosferă romantică și naturală. Transformați-vă evenimentele sau spațiul personal cu ajutorul acestei ghirlande inovatoare, menită să creeze impresii memorabile și să adauge farmec oricărui decor floral.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 8 x 13 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar