Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ghirlanda pietricele pentru aranjamente florale

În stoc
44303
21.50lei
Descriere
Dacă sunteți în căutarea unei modalități unice și uimitoare de a aduce un plus de farmec și strălucire aranjamentelor voastre florale, atunci ghirlanda pietricele pentru aranjamente florale este alegerea perfectă pentru voi. Cu o gamă impresionantă de culori, dimensiuni și străluciri, această ghirlandă pietricele aduce un element distinctiv de rafinament și eleganță în arta aranjamentelor florale.
Imaginează-ți că puteți adăuga o notă subtilă de sclipire și strălucire buchetului tău preferat de flori, unui aranjament pentru evenimente speciale sau chiar în decorul cotidian al casei tale. Ghirlanda pietricele pentru aranjamente florale oferă posibilități nelimitate de creativitate. Fiecare pietricică este aleasă cu grijă pentru a se potrivi perfect cu estetica florilor și pentru a crea o armonie vizuală impresionantă.
Fie că sunteți un profesionist în domeniul aranjamentelor florale sau un pasionat al artei florale, această ghirlandă pietricele vă permite să vă exprimați creativitatea într-un mod nou și inovator. Bucurați-vă de libertatea de a combina diferite nuanțe și culori de pietricele pentru a obține efecte vizuale uluitoare și pentru a încorpora o notă personală în fiecare aranjament floral.
Aceste pietricele nu sunt doar o alegere estetică excelentă, ci și o modalitate practică de a fixa și susține firele delicate ale florilor. Ele pot fi integrate cu ușurință în aranjamentele voastre, asigurând stabilitatea și durabilitatea fiecărui buchet sau compoziție florală.
Ghirlanda pietricele pentru aranjamente florale nu este doar un simplu accesoriu, ci o piesă centrală care poate transforma complet modul în care privim și experimentăm frumusețea florilor. Fie că doriți să adăugați un aspect luxuriant și sofisticat sau un farmec rustic și natural, aceste pietricele versatile vă oferă instrumentele necesare pentru a vă transforma viziunile în realitate.
Încheiați-vă căutarea pentru accesorii florale perfecte și alegeți ghirlanda pietricele pentru aranjamente florale pentru a vă aduce creațiile florale la un nivel superior de frumusețe și originalitate. Descoperiți plăcerea de a explora combinații de culori, texturi și forme, și transformați fiecare aranjament floral într-o capodoperă vizuală care să rămână imprimată în memorie.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni 152 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar