Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ghirlanda vita de vie artificiala set 5 buc

În stoc
3867
47.00lei
Descriere
Cu ajutorul setului de 5 bucăți de ghirlande de vie artificială, puteți aduce un strop de natură și eleganță în decorul dumneavoastră. Aceste frumoase aranjamente florale vor transforma orice spațiu într-un colț al rafinamentului și al frumuseții naturale.
Fie că doriți să decorați o nuntă, o petrecere sau să aduceți o notă de prospețime în locuința dumneavoastră, aceste ghirlande de vie artificială sunt alegerea perfectă. Fiecare bucată este creată cu atenție la detalii, pentru a reda cu fidelitate frumusețea viței de vie autentice.
Datorită materialelor de înaltă calitate utilizate în producția acestor ghirlande, veți putea bucura de frumusețea lor pentru mult timp înainte. Ele nu se vor ofili sau decolora în timp, astfel că veți avea mereu un element decorativ impresionant și proaspăt.
Fie că doriți să le agățați pe marginea unei ferestre, să le utilizați ca decor pentru mese festive sau să le împletiți în jurul unui balustradă, aceste ghirlande de vie artificială vor aduce cu sine o notă de farmec natural și vor captiva privirile tuturor. Ele pot fi, de asemenea, integrate în diferite aranjamente florale, pentru a crea compoziții unice și de efect.
În plus față de frumusețea lor estetică, aceste ghirlande de vie artificială oferă și un avantaj practic. Ele nu necesită îngrijire constantă sau udare, așa că veți economisi timp și resurse prețioase. De asemenea, nu veți avea de-a face cu căderea petalelor sau frunzelor, menținând aspectul lor ireproșabil pe termen lung.Cu acest set de 5 bucăți de ghirlande de vie artificială, puteți da frâu liber creativității dumneavoastră și puteți transforma fiecare încăpere într-un spațiu rafinat și plin de viață. Aduceți frumusețea naturii în viața dumneavoastră fără grija întreținerii, cu aceste minunate aranjamente florale ce încântă privirile și aduc un aer proaspăt oriunde sunt amplasate.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 230 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar