Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ghirlanda wisteria din flori artificiale

În stoc
8114
52.00lei
Descriere
Dacă sunteți în căutarea unei piese de rezistență în decorarea casei sau evenimentelor speciale, Ghirlanda Wisteria din Flori Artificiale este soluția perfectă. Această ghirlandă uluitoare este realizată cu atenție la detalii, astfel încât să aducă o notă de eleganță și frumusețe în orice spațiu.Fie că doriți să decorați o nuntă, un botez sau o petrecere tematică, această ghirlandă va transforma instant atmosfera, aducând un aer proaspăt și vibrant. Florile artificiale wisteria au un aspect incredibil de autentic, iar culorile lor delicate și vii vor captiva privirile tuturor invitaților.Aranjamentele florale au întotdeauna un impact puternic în crearea unei atmosfere pline de farmec. Cu Ghirlanda Wisteria din Flori Artificiale, puteți crea instantaneu un cadru impresionant și sofisticat. Fie că o utilizați pentru a împodobi un arc floral, o masă festivă sau chiar pentru a crea un fundal fotografic spectaculos, această ghirlandă va adăuga un plus de rafinament și stil.
O altă caracteristică remarcabilă a acestei ghirlande este durabilitatea sa.În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui element decorativ impresionant, care să ofere eleganță și farmec, Ghirlanda Wisteria din Flori Artificiale este alegerea perfectă.
Dimensiuni:170 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar