Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Globuri sticla 2 cm set 144 buc pentru decoratiuni florale

Stoc epuizat
70675

Produsul nu mai face parte din oferta noastră


Setul de 144 de globuri din sticlă cu un diametru de 2,5 centimetri, conceput special pentru decorarea aranjamentelor florale de Crăciun, reprezintă alegerea perfectă pentru a conferi un aspect festiv și elegant oricărui eveniment sau spațiu în perioada sărbătorilor de iarnă.
Aceste globuri din sticlă sunt ideale pentru a crea aranjamente florale deosebite, care vor încânta ochii și vor însufleți atmosfera oricărui spațiu, fie că este vorba despre o petrecere de Crăciun, o nuntă sau un alt eveniment special. Datorită dimensiunii lor compacte de 2,5 centimetri, aceste globuri pot fi integrate cu ușurință în aranjamente florale complexe, adăugând un strop de magie și strălucire acestora.
Fie că doriți să creați buchete și aranjamente florale tematice pentru masa de Crăciun sau să decorați cu eleganță bradul de Crăciun, acest set de 144 de globuri din sticlă vă oferă versatilitatea necesară pentru a vă transforma viziunea în realitate. Cu o gamă de culori și nuanțe disponibile, puteți alege combinația perfectă pentru a se potrivi cu tema și paleta de culori a evenimentului dumneavoastră.
Fiecare glob este fabricat cu atenție din sticlă de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitate și strălucire pe termen lung. Forma lor rotundă și finisajele de calitate le fac să arate ca niște bijuterii prețioase, aducând un plus de rafinament și eleganță oricărui decor floral de Crăciun.
Pentru a facilita procesul de decorare, fiecare set de 144 de globuri din sticlă este ambalat cu grijă, asigurându-se că acestea ajung în stare perfectă la destinație. Indiferent dacă sunteți un florist profesionist sau un iubitor de design floral, acest set de globuri este alegerea perfectă pentru a aduce farmecul sărbătorilor de Crăciun în proiectele dumneavoastră de aranjamente florale.
Încheind, setul de 144 de globuri din sticlă cu diametrul de 2,5 centimetri este un element esențial pentru orice pasionat de decoratiuni florale care dorește să creeze aranjamente memorabile de Crăciun. Cu aceste globuri elegante și strălucitoare, veți aduce o atmosferă magică și festivă oricărui eveniment sau spațiu în timpul sărbătorilor de iarnă. Alegeți calitatea și strălucirea pentru proiectele dumneavoastră florale cu acest set de globuri din sticlă excepționale.
Dimensiuni 2 cmCOMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar