Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Gnom color pentru decoratiuni florale

În stoc
70770
13.00lei

Gnomul color pentru decoratiuni florale este un produs deosebit, perfect pentru a da o notă festivă și plină de farmec aranjamentelor florale de Crăciun. Acest minunat gnom de decorațiune este alegerea ideală pentru a aduce o atmosferă caldă și primitoare în casa ta în timpul sărbătorilor de iarnă.
Dacă dorești să aduci un strop de magie și originalitate aranjamentelor tale florale de Crăciun, Gnomul color pentru decoratiuni florale este alegerea perfectă. Cu o înălțime perfectă pentru a se integra în aranjamentele tale, acest gnom adorabil adaugă o notă de veselie și culoare fiecărei compoziții florale pe care o creezi.
Realizat cu o atenție meticuloasă la detalii, acest gnom este o adevărată operă de artă. Cu pălăria sa roșie și manta sa verde, este o replică perfectă a tradiționalului gnom de Crăciun. Fiecare element al acestui gnom este realizat cu grijă și atenție pentru a se potrivi perfect tematicii festive a sărbătorilor de iarnă.
Adaugă Gnomul color pentru decoratiuni florale în aranjamentele tale florale de Crăciun pentru a impresiona oaspeții și pentru a crea o atmosferă de basm în locuința ta. Poate fi amplasat în mijlocul unei coroane de Crăciun sau a unui aranjament de masa pentru a completa perfect decorul sărbătorilor.
Acest gnom de decor pentru flori este confecționat din materiale de înaltă calitate, rezistente și durabile, astfel încât să poți bucura de frumusețea și farmecul său în mai multe sezoane de Crăciun. Cu Gnomul color pentru decoratiuni florale, vei avea mereu un element deosebit în decorul tău de sărbători.
Încheiând, Gnomul color pentru decoratiuni florale este un produs care aduce o notă specială și magică aranjamentelor tale florale de Crăciun. Cu detalii minuțioase și o calitate excepțională, acest gnom va fi cu siguranță un punct de atracție în decorul tău festiv și va aduce bucurie și zâmbete în casa ta în timpul sărbătorilor de iarnă.
Decoratiuni ornamente si articole Craciun
Dimensiuni:20 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar