Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Gnom color pentru decoratiuni florale set 2 buc

Stoc epuizat
70758

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Produsul nostru excepțional, Gnom color pentru decoratiuni florale set 2 buc, este o alegere perfectă pentru a aduce o notă festivă și plină de farmec aranjamentelor florale de Crăciun. Cu acest set, veți aduce un strop de magie și bucurie în decorul dvs. festiv de sărbători.
Gnomii, acei mici spiriduși scandinavi adorabili și plini de culoare, au devenit o alegere populară în decorul de Crăciun, și acum aveți șansa de a adăuga această notă ludică și fermecătoare în propriile creații florale de sărbători. Setul nostru conține două gnomi frumos detaliați, fiecare având propriul său stil și personalitate distinctă, pentru a vă permite să creați aranjamente florale unice și captivante.
Fie că doriți să adăugați un strop de veselie în buchetele de flori pentru masa de Crăciun sau să creați o atmosferă de poveste în jurul bradului de Crăciun, Gnomii noștri pentru decoratiuni florale sunt alegerea perfectă. Acești mici spiriduși sunt fabricați cu atenție din materiale de înaltă calitate, și au detalii fine care le conferă un aspect autentic și plin de farmec.
Cu Gnomii noștri pentru decoratiuni florale, veți putea să vă bucurați de fiecare aspect al procesului de creație a aranjamentelor florale de Crăciun. Cu personalitatea lor jucausă și culorile vii, acești gnomi vor deveni cu siguranță punctul focal al decorului dvs. festiv. Vă puteți imagina cum acești spiriduși vesele adaugă un zâmbet pe chipurile celor dragi când vă vor admira creațiile.
Nu numai că acești gnomi sunt o alegere minunată pentru decorarea casei dvs. în timpul sărbătorilor de iarnă, dar pot fi și cadouri ideale pentru prieteni și familie. Cine nu ar iubi să primească un set de gnomi adorabili pentru a decora propria lor casă de Crăciun? Este un mod minunat de a împărtăși bucuria și spiritul Crăciunului cu cei dragi.
În concluzie, Gnomii noștri color pentru decoratiuni florale set 2 buc sunt nu doar obiecte de decor, ci și o expresie a spiritului festiv și a creativității dvs. Acești mici spiriduși vor transforma cu siguranță orice aranjament floral de Crăciun într-o capodoperă plină de farmec. Asigurați-vă că adăugați acest set minunat la colecția dvs. de decor de Crăciun și pregătiți-vă să impresionați și să aduceți bucurie în inimile tuturor în această sărbătoare specială.

Decoratiuni ornamente si articole Craciun

Dimensiuni:14 cm

 

 

COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar