Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Gnom color+picioare moi pentru decoratiuni florale

Stoc epuizat
70764

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Produsul nostru, denumit "Gnom color+picioare moi pentru decoratiuni florale," este o alegere perfectă pentru a aduce un strop de magie în aranjamentele florale de Crăciun. Acest gnom adorabil, cu picioare moi, este creat cu atenție pentru a adăuga un farmec unic și ludic în decorul sărbătorilor tale.
Indiferent dacă dorești să îmbogățești aspectul mesei tale de Crăciun sau să aduci o notă festivă în colțurile casei tale, acest gnom este o piesă esențială. Cu hainele sale viu colorate și picioarele moi și moi, acest mic decor floral este sigur să atragă privirile tuturor și să creeze o atmosferă plină de bucurie și căldură în timpul sărbătorilor.
Picioarele moi ale acestui gnom permit poziționarea flexibilă în aranjamentele florale. Poți alege să-l așezi în mijlocul unei coronițe de Crăciun sau să-l plasezi în mijlocul unui buchet de iarnă. Indiferent de modul în care îl folosești, acest gnom adaugă o notă ludică și festivă, ceea ce îl face perfect pentru a fi inclus în aranjamentele tale florale de Crăciun.
Materialul de calitate și detaliile fine ale acestui produs îl fac potrivit pentru a fi folosit în fiecare an, de-a lungul sezoanelor de Crăciun. Este o piesă versatilă de decor care poate fi integrată cu ușurință în tradițiile tale de sărbători și poate aduce un zâmbet pe fețele celor dragi când vă adunați pentru a sărbători împreună.
În concluzie, "Gnom color+picioare moi pentru decoratiuni florale" este un element de decor minunat și amuzant, perfect pentru a îmbogăți și îmbunătăți frumusețea aranjamentelor florale de Crăciun. Cu detaliile sale fine și calitatea sa superioară, acest gnom va aduce o notă specială sărbătorilor tale și va deveni cu siguranță o parte dragă a tradițiilor tale de Crăciun.
Dimensiuni:30 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar