Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Hamei 34 cm artificial pentru aranjamente florale

În stoc
3727
8.50lei
Descriere
Creația artistică întâlnește natura într-o simfonie armonioasă prin intermediul Hameiului artificial de 34 de centimetri, special conceput pentru a îmbogăți și înnobila aranjamentele tale florale. Indiferent dacă ești un pasionat al artei florale sau un profesionist în designul evenimentelor, acest hamei artificial adaugă o notă de autenticitate și prospetime creațiilor tale.Hameiul, cu o înălțime impresionantă de 34 de centimetri, captează esența vieții naturale într-o formă eternă. Fie că este folosit ca element central al unui buchet spectaculos sau ca detaliu distinctiv în aranjamente mai complexe, acest produs se remarcă prin detaliile sale realiste și textura sa plină de viață.Aranjamentele florale au fost întotdeauna expresia gustului și personalității gazdei sau organizatorului. Cu ajutorul Hameiului artificial de 34 de centimetri, aceste creații capătă o nouă dimensiune de frumusețe și autenticitate. Fie că creezi un buchet pentru a împodobi masa de nuntă sau pentru a aduce viață unui spațiu de lucru monoton, acest hamei artificial oferă versatilitate și eleganță, ceea ce îl face perfect pentru o gamă largă de ocazii.
Textura plină și culorile vii ale hameiului sunt redate cu o atenție meticuloasă la detalii, imitând cu fidelitate frumusețea plantelor naturale. Fiecare frunză și tulpină emană eleganță și sofisticare, adăugând o notă de farmec natural aranjamentelor tale. Materialul de înaltă calitate utilizat în realizarea hameiului asigură rezistență în timp și o durabilitate remarcabilă, astfel încât creațiile tale să rămână la fel de proaspete și vibrante pe parcursul mai multor evenimente.Fiecare proiect de aranjament floral devine o operă de artă în sine atunci când integrezi Hameiul artificial de 34 de centimetri. Fie că alegi să-l combini cu flori de sezon sau să-l folosești ca element principal în designul tău, acest hamei artificial adaugă un aspect sofisticat și inovator creațiilor tale. Dă frâu liber imaginației tale și explorează posibilitățile nesfârșite pe care acest produs le oferă.Încheie cu un strop de natură în fiecare detaliu al aranjamentelor tale florale folosind Hameiul artificial de 34 de centimetri. Transformă spațiile într-o oază de frumusețe și eleganță, unde natura și arta se împletesc într-o armonie perfectă. Alege calitatea și rafinamentul pentru proiectele tale - alege Hameiul artificial de 34 de centimetri pentru aranjamente florale și lasă-ți creativitatea să înflorească în splendoare.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 34 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar