Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Hartie tip harta pentru flori set 50 buc
Recenzii
Radu
2024-01-25
Multumit
Multumit!

Hartie tip harta pentru flori set 50 buc

(1 reviewuri) | În stoc
1C1017C
40.00lei
Descriere
Hârtia tip hartă pentru flori, setul de 50 de bucăți: Oferiți o notă distinctă de eleganță ambalajelor pentru flori și buchete!
În lumea plină de culori și frumusețe a florilor, fiecare detaliu contează pentru a crea o experiență memorabilă. Cu hârtia noastră specială tip hartă pentru flori, într-un set generos de 50 de bucăți, veți putea să vă diferențiați produsele și să oferiți o prezentare unică pentru fiecare buchet și aranjament floral.Fie că sunteți un florar profesionist care dorește să impresioneze cu fiecare creație, sau pur și simplu un iubitor al florilor care adoră să ofere daruri frumoase, acest set de hârtie tip hartă pentru flori este alegerea perfectă pentru ambalarea artistică a buchetelor. Fiecare foaie de hârtie este fină și de înaltă calitate, astfel încât să protejeze delicatele petale și să ofere un aspect estetic plăcut.
Ambalajele pentru flori nu mai sunt doar un mijloc practic de transport, ci și o formă de exprimare artistică. Cu acest set de hârtie tip hartă, veți putea să vă jucați cu diferite tehnici de înfășurare și prezentare, creând un aspect rafinat și sofisticat pentru fiecare buchet pe care îl pregătiți. Fie că doriți să evocați sentimente de nostalgie și călătorie cu aspectul hărții, sau să adăugați o notă de mister și aventură, această hârtie vă oferă versatilitatea necesară pentru a vă pune imaginația la treabă.
În plus față de aspectul său estetic, hârtia tip hartă pentru flori are și proprietăți practice excelente. Este ușor de manipulat și de modelat în jurul fiecărui buchet, fără a îngreuna transportul sau a afecta integritatea florilor. Hârtia este rezistentă și durabilă, asigurând că fiecare buchet ajunge în stare perfectă la destinatarul său.Fie că pregătiți buchete pentru evenimente speciale precum nunți, aniversări sau alte ocazii memorabile, sau pur și simplu doriți să luminați ziua cuiva drag printr-un gest frumos, acest set de hârtie tip hartă pentru flori vă pune la dispoziție instrumentele necesare pentru a face ca fiecare prezentare florală să fie cu adevărat specială.
Încheiați fiecare buchet cu eleganță și rafinament, dându-i o haină deosebită care să reflecte atenția la detalii și iubirea pentru frumos. Alegeți hârtia noastră tip hartă pentru flori în setul de 50 de bucăți și transformați fiecare buchet într-o operă de artă ambalată!
Ambalaje flori pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni: 52 x 75 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar