Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Hortensie artificiala pentru aranjamente florale
Recenzii
Alice
2023-11-28
Super calitate!
Produse de foarte buna calitate!

Hortensie artificiala pentru aranjamente florale

(1 reviewuri) | În stoc
3777
12.00lei
Descriere
Hortensia artificială pentru aranjamente florale - Oferă un farmec natural și o eleganță senzațională oricărui spațiu cu ajutorul acestei hortensii artificiale de înaltă calitate, special concepută pentru a fi folosită în aranjamente florale magistrale. Indiferent dacă dorești să decorezi o nuntă sofisticată, un eveniment corporativ de excepție sau pur și simplu să aduci un strop de prospețime și culoare în propria ta locuință, această hortensie artificială reprezintă alegerea perfectă.Fiecare petală a acestei flori artificiale a fost meticulos recreată pentru a reflecta cu precizie frumusețea naturală a hortensiei autentice. Culorile vii și textura detaliată fac ca această floare să fie greu de distins de varianta sa reală. Datorită tehnologiei avansate folosite în fabricarea ei, hortensia artificială rămâne mereu proaspătă și strălucitoare, fără a necesita vreodată îngrijire sau apă.Perfectă pentru aranjamentele florale, această hortensie artificială se integrează armonios în diverse tematici și stiluri de decor. Poți crea buchete uluitoare, aranjamente de masă impresionante sau chiar instalații artistice, toate având la bază această floare remarcabilă. Datorită flexibilității tijelor sale, poți modela hortensia în orice formă dorești, adăugând un plus de originalitate fiecărui proiect.Comparativ cu florile naturale, această hortensie artificială rămâne mereu proaspătă și vibrantă, eliminând preocupările legate de înflorirea sau murirea ei. Nu mai este nevoie să înlocuiești constant florile veștejite sau să te îngrijorezi de condițiile de lumină și umiditate. Cu această hortensie artificială, frumusețea va dăinui mereu fără efort.Materialul de calitate superioară din care este confecționată această hortensie asigură durabilitatea și rezistența în timp. Culoarea și forma ei nu se vor estompa sau deforma, iar aspectul său autentic va fi menținut pe termen lung. Astfel, investiția în această hortensie artificială se traduce într-o valoare pe termen lung, fără costuri suplimentare asociate întreținerii.
Adaugă un strop de frumusețe eternă aranjamentelor tale florale cu această hortensie artificială excepțională. Transformă orice spațiu într-un colț de rai înflorit și bucură-te de admirarea celor din jur pentru gustul tău rafinat în materie de design interior. Alege hortensia artificială pentru aranjamente florale și transformă-ți visele decorative în realitate!
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 20 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar