Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Iepuras ceramica pentru aranjamente florale

În stoc
44001
4.00lei

Iepurașul din ceramică pentru aranjamente florale reprezintă o piesă artistică de excepție, menită să aducă un plus de eleganță și frumusețe în spațiul tău. Această minunată creație ceramică este perfectă pentru a completa aranjamentele florale, conferindu-le un aer rafinat și sofisticat.
Fabricat cu atenție deosebită față de detalii, iepurașul din ceramică încântă privirea cu formele sale delicate și finisajele impecabile. Fie că îl plasezi în centrul mesei sau pe un raft decorativ, acesta va deveni cu siguranță punctul focal al încăperii, atrăgând toate privirile.
Aranjamentele florale capătă viață și personalitate cu ajutorul acestui iepuraș elegant. Poți alege să îl folosești în diverse contexte, de la evenimente speciale precum nunți sau petreceri, până la decorarea casei tale pentru a-ți bucura familia și oaspeții. Indiferent de sezon, acest iepuraș din ceramică se va potrivi perfect tematicii și stilului tău decorativ.
Materialele de înaltă calitate folosite în producția acestui iepuraș asigură durabilitatea și rezistența sa în timp. Poți fi sigur că vei putea bucura ochii și inima ta de această piesă decorativă de lungă durată, însoțindu-te în numeroase ocazii fericite.
Dă frâu liber creativității tale și explorează modalitățile diferite în care poți integra acest iepuraș în aranjamentele tale florale. Fie că optezi pentru flori cu culori contrastante sau pentru nuanțe complementare, iepurașul din ceramică va reuși întotdeauna să sublinieze frumusețea florilor și să creeze o atmosferă incitantă.
Încheie ziua cu bucuria de a admira aranjamentele florale îmbogățite de prezența acestui iepuraș din ceramică. Fiecare detaliu al acestui obiect decorativ a fost gândit cu grijă pentru a-ți oferi o experiență estetică de neuitat. Iepurașul devine astfel mai mult decât o simplă piesă decorativă - devine o expresie a pasiunii tale pentru frumos și pentru aranjamentele florale fascinante.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 6 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar