Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Inima 20 cm cu stativ din burete umed pentru flori

În stoc
2390
39.00lei
Descriere
Inima de 20 de centimetri cu un stativ din burete umed pentru flori este un produs perfect pentru a crea aranjamente florale unice și impresionante. Această inimă de dimensiuni generoase oferă un suport stabil pentru florile tale preferate, permițându-ți să îți exprimi creativitatea în cele mai frumoase moduri.Cu un stativ din burete umed, această inimă devine un mediu ideal pentru păstrarea florilor proaspete și hidratate timp îndelungat. Buretele umed absoarbe apa și o menține în interior, furnizând o sursă constantă de hidratare pentru florile tale. Acest lucru nu numai că le menține proaspete și sănătoase, dar și le ajută să reziste mai mult timp, astfel încât să poți bucura de aranjamentele tale florale mai mult timp.Cu un design solid și bine construit, este ușor de utilizat și de manipulat, permițându-ți să-ți pui în practică ideile creative fără dificultate.În plus, inima de 20 de centimetri cu stativ din burete umed pentru flori poate fi folosită într-o varietate de contexte și evenimente. Poți să o utilizezi pentru nunți, aniversări, petreceri sau pur și simplu pentru a decora casa ta cu o notă florală impresionantă. Indiferent de ocazie, această inimă cu stativ va adăuga un plus de frumusețe și eleganță oricărui spațiu.
Alege inima de 20 de centimetri cu stativ din burete umed pentru flori și bucură-te de posibilitățile nelimitate pe care le oferă. Fii creativ, exprimă-ți personalitatea și creează aranjamente florale remarcabile care vor impresiona pe toată lumea.
Dimensiuni: 20 x 18 x 6 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar