Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Inima decupata 20 cm din burete umed pentru flori

În stoc
2368
19.00lei
Descriere
Inima decupată de 20 cm din burete umed pentru flori este un produs perfect pentru a crea aranjamente florale spectaculoase și pline de viață. Cu acest burete special, veți putea să dați formă și structură aranjamentelor dvs. florale într-un mod unic și creativ.
Acest burete umed de înaltă calitate are forma unei inimi decupate, măsurând 20 de centimetri în diametru. Este ideal pentru a fi folosit în diverse ocazii speciale, cum ar fi nunți, aniversări sau alte evenimente festive. Inima decupată adaugă o notă romantică și delicată aranjamentelor florale, transformându-le în adevărate opere de artă.
Buretele umed pentru flori este perfect pentru a susține și menține prospețimea florilor pentru o perioadă mai lungă de timp. Datorită absorbției excelente a apei, acesta oferă hidratarea optimă pentru plantele dvs., permițându-le să rămână proaspete și să reziste mai mult timp în aranjamentul floral.
Cu ajutorul acestei inimi decupate din burete umed, veți putea să dați frâu liber imaginației și să creați aranjamente florale impresionante. Puteți alege să combinați diverse tipuri de flori și culori pentru a obține efecte vizuale uimitoare. Adăugați un strop de romantism și bucurie în evenimentele importante ale vieții cu ajutorul acestui produs versatil și de înaltă calitate.
Indiferent dacă sunteți un florist profesionist sau doar un iubitor de flori pasionat, inima decupată de 20 cm din burete umed pentru flori vă va ajuta să creați aranjamente florale de excepție. Bucurați-vă de procesul creativ și surprindeți-vă prietenii și familia cu buchete și aranjamente florale impresionante, care vor aduce zâmbete și emoție în orice ocazie.
Cu Inima decupată de 20 cm din burete umed pentru flori, veți putea să vă exprimați dragostea și afecțiunea într-un mod inedit și plin de farmec. Fiți un adevărat artist floral și creați opere de artă naturale cu ajutorul acestui produs extraordinar. Transformați evenimentele dvs. în momente memorabile cu aranjamente florale care vor încânta și impresiona pe oricine.
Dimensiuni: 20 x 18 x 6 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar