Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Inima decupata 63 cm cu stativ din burete umed pentru flori

În stoc
2425
132.00lei
Descriere
Datorită dimensiunii sale generoase, această inimă decupată oferă suficient spațiu pentru a așeza o varietate de flori proaspete și culori vibrante. Buretele umed asigură o hidratare optimă a florilor, prelungind astfel durata lor de viață și menținându-le proaspete și vii pentru mai mult timp.Indiferent dacă doriți să creați un aranjament floral impresionant pentru o nuntă, aniversare sau orice alt eveniment special, inima decupată de 63 cm cu stativ din burete umed este alegerea ideală. Aceasta poate fi utilizată atât în interior, în decorarea mesei festive sau a spațiilor de primire, cât și în exterior, în grădini sau terase. Cu acest produs elegant și versatil, veți aduce o notă de romantism și frumusețe în decorul evenimentelor și spațiilor dvs. Alegeți calitatea și frumusețea pentru a vă încânta și impresiona invitații.
Dimensiuni: 63 x 53 x 6 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar