Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Inima rattan+inimioara+agatatoare pentru aranjamente florale
Recenzii
ANDREESCU
2024-03-27
fina
mica, fina, de efect

Inima rattan+inimioara+agatatoare pentru aranjamente florale

(1 reviewuri) | În stoc
44553
5.00lei
Descriere
Produsul nostru, denumit "Inima Rattan+Inimioară+Agățătoare pentru Aranjamente Florale", reprezintă o alegere rafinată și elegantă pentru toți cei pasionați de arta aranjamentelor florale. Cu un design distinctiv sub forma unei inimi, confecționată din materialul durabil și plăcut la atingere - rattan, acest produs adaugă o notă de farmec și naturalețe oricărui decor.
Inima rattan, cu dimensiunile sale generoase, servește drept suport ideal pentru aranjamentele florale și botanice. Textura sa împletită conferă adâncime și caracter vizual întregului ansamblu floral. În plus, inimioara atașată subtil adăugă o notă de delicatețe și seninătate, permițând florilor să strălucească într-un mod unic.
Partea practică a acestui produs nu trebuie să fie neglijată. Agățătoarea inclusă face posibilă expunerea ușoară și elegantă a inimii rattan pe perete, fereastră sau orice alt spațiu potrivit. Astfel, creați un punct focal fermecător în orice încăpere sau eveniment special.
Atunci când vine vorba de aranjamente florale, creativitatea nu are limite. Puteți utiliza acest suport inedit pentru a crea compoziții florale impresionante, fie că este vorba de evenimente festive, nunți, petreceri sau pur și simplu pentru a vă bucura de frumusețea naturii în interiorul locuinței dumneavoastră. Alegerile culorilor și tipurilor de flori devin cu adevărat o expresie a personalității dumneavoastră și a stilului preferat.
Încheind, "Inima Rattan+Inimioară+Agățătoare pentru Aranjamente Florale" nu este doar un simplu suport pentru flori, ci o operă de artă în sine, ce adaugă calitate estetică și valoare spațiului în care este amplasat. Transformați-ți spațiul într-un colț de natură și frumusețe cu acest produs captivant și versatil, menit să încânte privirile și sufletele tuturor celor care îl întâlnesc.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni:15 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar