Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Inimi+bat pentru aranjamente florale set 12 buc

În stoc
44779
13.00lei
Descriere
Cu setul nostru excepțional "Inimi+bat pentru aranjamente florale", alcătuit dintr-un total de 12 bucăți exquisit realizate, vă prezentăm o oportunitate unică de a adăuga un farmec desăvârșit aranjamentelor dvs. florale. Indiferent dacă sunteți un pasionat al artei florale sau un profesionist dedicat în domeniul evenimentelor, acest set vă va captiva cu siguranță simțurile și imaginația.
Imaginația este singura limită atunci când vine vorba de crearea de aranjamente florale impresionante. Fie că doriți să decorați o nuntă elegantă, un eveniment corporativ sofisticat sau să adăugați un strop de frumusețe în propriul cămin, aceste inimi delicate și bătăi elegante vă vor ajuta să dați viață viziunilor dvs. cele mai îndrăznețe.
Fiecare bucată din acest set este meticulos finisată pentru a reflecta detaliile subtile și frumusețea naturală a florilor. Inimi încântătoare care pot încadra cu grație orice tip de floare, de la trandafiri romantici până la margarete jucause sau bujori prețioși. Bătăi elegante, care adaugă o notă de rafinament și stabilitate aranjamentelor dvs., menținând florile într-o poziție perfectă pentru a captura atenția și admirația tuturor.
Aranjamentele florale sunt mult mai mult decât simple compoziții de flori. Ele sunt expresia emoțiilor, povestea evenimentelor și puntea între natură și artă. Cu acest set "Inimi+bat pentru aranjamente florale", aveți posibilitatea de a adăuga un element personal de pasiune și creativitate în fiecare aranjament pe care îl creați. Fiecare inimă și fiecare bătaie sunt ca o notă distinctivă într-un concert floral impresionant.
Indiferent dacă sunteți un florist experimentat sau începător, acest set vă va permite să explorați și să experimentați noțiuni de design floral într-un mod nou și captivant. Îndrăzniți să combinați texturi, culori și forme, să construiți compoziții ce capturează esența fiecărei ocazii și să lăsați-vă inspirația să curgă liber.
Încheiem cu o invitație către voi să vă lăsați imaginația să zburde și să explorați potențialul infinit al acestui set "Inimi+bat pentru aranjamente florale". Fie că creați pentru dvs. sau pentru a aduce bucurie altora, aceste componente delicate și rafinate vor adăuga cu siguranță un strop de magie fiecărui moment special pe care decideți să-l împărtășiți cu lumea.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni:5 x 23 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar