Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Jumatati nuca cocos pentru decoratiuni florale

În stoc
3003
8.00lei
Descriere
Aceste jumătăți de nucă de cocos sunt produse cu atenție și sunt ideale pentru a adăuga un aspect natural și rustic aranjamentelor dvs. florale.Fie că sunteți un profesionist în design floral sau un pasionat al decorării, aceste jumătăți de nucă de cocos vor aduce un plus de eleganță și originalitate în fiecare aranjament pe care îl creați. Indiferent dacă doriți  să decorați o masă festivă sau să adăugați un accent special într-un aranjament de birou, aceste jumătăți de nucă de cocos vor fi cu siguranță alegerea perfectă.
Fiecare jumătate de nucă de cocos este prelucrată cu grijă pentru a păstra forma și textura naturală a cojii, permițându-vă să adăugați un farmec aparte aranjamentelor florale. Aceste jumătăți de nucă de cocos sunt ușor de utilizat și pot fi atașate cu ușurință într-un aranjament folosind sârme sau lipici floral.Nucile de cocos sunt cunoscute pentru frumusețea lor naturală și durabilitatea lor. Folosind aceste jumătăți de nucă de cocos în decorarea florală, veți adăuga o notă exotică și sofisticată aranjamentelor dvs. florale. Fiecare jumătate de nucă de cocos este unică în felul său, având o formă și dimensiuni variate, ceea ce vă oferă posibilitatea de a crea aranjamente unice și personalizate.
Indiferent de ocazie sau eveniment, aceste jumătăți de nucă de cocos pentru decorarea florală vor aduce un plus de frumusețe și naturalețe în designul dvs.Cu aceste jumătăți de nucă de cocos pentru decoratiuni florale, veți putea să vă exprimați creativitatea și să realizați aranjamente impresionante, care vor încânta pe toată lumea. Nu ezitați să adăugați o notă de originalitate și eleganță în aranjamentele florale cu ajutorul acestor jumătăți de nucă de cocos.În concluzie, jumătățile de nucă de cocos pentru decorarea florală sunt opțiunea perfectă pentru a aduce naturalețe, frumusețe și originalitate în aranjamentele dvs. florale. Datorită calității lor superioare și versatilității în utilizare, aceste jumătăți de nucă de cocos vor deveni cu siguranță un instrument indispensabil pentru orice pasionat de design floral sau profesionist în domeniu. Alegeți jumătățile de nucă de cocos și creați aranjamente florale spectaculoase care vor captiva toate privirile.
Dimensiuni:  20 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar