Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Ladita lemn tip gardut pentru aranjamente florale

În stoc
34643
15.00lei
Descriere
Ladita din lemn tip gardut pentru aranjamente florale reprezinta alegerea perfecta pentru a aduce un plus de eleganta si naturalete in spatiul tau. Cu un design deosebit, aceasta ladita adauga un farmec rustic si autentic oricarei amenajari interioare sau exterioare.
Confectionata din lemn de cea mai buna calitate, ladita este durabila si rezistenta in timp. Structura sa solida si detaliile atent lucrate evidentiaza mestesugul artizanal de cea mai inalta calitate. Materialul natural al lemnului confera un aspect cald si autentic, aducand cu sine atmosfera relaxanta a naturii.Ladita este conceputa special pentru a gazdui si pune in valoare aranjamente florale deosebite. Cu dimensiunile sale generoase, ofera spatiul necesar pentru a crea compozitii florale impresionante, care vor atrage privirile si vor aduce un strop de prospetime in orice incapere.Aranjamentele florale devin cu adevarat remarcabile atunci cand sunt expuse intr-o ladita eleganta precum aceasta. Forma sa de gardut adauga un element de design aparte, transformand fiecare aranjament intr-o opera de arta florala. Fie ca este amplasata pe terasa casei tale sau in interiorul livingului, ladita din lemn este garantia unei prezentari spectaculoase a florilor tale preferate.
Cu ajutorul acestei ladite, poti crea cu usurinta atmosfera dorita in orice spatiu. Fie ca vrei sa adaugi un strop de naturalete in casa ta sau sa infrumusetezi gradina, ladita din lemn tip gardut pentru aranjamente florale este alegerea ideala. Eleganta, durabilitatea si functionalitatea se impletesc perfect intr-un produs ce devine punctul focal al decorului tau floral.

Dimensiuni 23 x 12 cm

COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar