Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Lebede+clips+perle pentru decoratiuni set 12 buc

În stoc
7863
125.00lei
Descriere
Setul Lebede + Clips + Perle pentru Decoratiuni, format din 12 bucăți excepționale, este alegerea perfectă pentru a aduce un strop de eleganță și rafinament aranjamentelor florale și decorurilor evenimentelor tale speciale. Fie că este vorba de nunți, botezuri, aniversări sau orice alt moment ce merită să fie sărbătorit într-un mod deosebit, acest set adaugă o notă distinctivă și o atingere de sofisticare fiecărui detaliu.
Lebedele incluse în acest set sunt făurite cu măiestrie, redând frumusețea și grandoarea acestor păsări elegante. Fiecare lebădă este realizată cu atenție la detalii, de la penele delicate până la postura elegantă, creând astfel o prezență impresionantă în cadrul oricărui aranjament floral. Cu ajutorul clipsurilor incluse, poți fixa cu ușurință aceste lebede în mijlocul buchetelor florale sau pe marginea vaselor, adăugând un element surprinzător și atrăgător în designul tău.
Dar farmecul acestui set nu se oprește aici. Perlele incluse adaugă o notă de strălucire și lux, amplificând efectul vizual al aranjamentelor tale. Fie că alegi să le amplasezi printre petalele delicate ale florilor sau să le integrezi în alte aspecte ale decorului, perlele vor captura razele de lumină, conferind un aer de eleganță și opulență întregii experiențe vizuale.
Indiferent de stilul evenimentului tău sau de tematica aleasă, Setul Lebede + Clips + Perle pentru Decoratiuni îți oferă oportunitatea de a-ți exprima creativitatea într-un mod unic. Combinația inedită dintre lebede, clipsuri și perle creează un cadru propice pentru a concepe aranjamente florale memorabile, care vor rămâne în amintirile participanților pentru mult timp după eveniment.
Încheiând, dacă vrei ca decorurile tale să se remarce prin originalitate, frumusețe și rafinament, acest set reprezintă alegerea ideală. Fiecare componentă a sa contribuie la transformarea spațiului într-un regat al eleganței, unde fiecare detaliu contează și contribuie la construirea unei experiențe vizuale uimitoare. Optează pentru Setul Lebede + Clips + Perle pentru Decoratiuni și adaugă un strop de magie florilor tale.
Dimensiuni   14 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar