Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Litera T din burete pentru flori

În stoc
2307
13.00lei
Descriere
Litera T din burete pentru flori este un element esențial pentru crearea unor aranjamente florale spectaculoase. Acest produs inovator oferă posibilități nelimitate de design, permițându-vă să vă exprimați creativitatea în fiecare detaliu. Cu această literă din burete de calitate superioară, veți putea să realizați aranjamente florale unice, adăugând un farmec aparte evenimentelor speciale. Fiind ușor de manevrat și durabil, acest articol devine alegerea perfectă pentru pasionații de aranjamente florale, aducând un plus de eleganță și originalitate în fiecare creare florală. Transformați simplul în extraordinar cu Litera T din burete pentru flori, și bucurați-vă de frumusețea și rafinamentul pe care îl aduce în fiecare colț al spațiului dumneavoastră.
Dimensiuni  25 x 6 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar