Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Lotus artificial pentru aranjamente florale

Stoc epuizat
8168

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Lotusul artificial pentru aranjamente florale este o piesă absolut magnifică și versatilă care aduce frumusețe și eleganță în orice mediu. Cu o varietate de flori uscate și artificiale, acest aranjament floral de excepție este conceput pentru a răspândi farmec și culoare în fiecare colț al casei sau al evenimentului tău special.Cu o înfățișare uluitoare, lotusul artificial captează cu măiestrie detaliile delicate ale florilor naturale și le reinterpretează într-un stil perfect. Având în vedere că este confecționat din flori uscate și artificiale, nu este nevoie să-ți faci griji cu privire la întreținerea acestui aranjament floral deosebit. Îl poți așeza în vase elegante, pe mese, pe birou sau chiar pe o masă de ceremonie, pentru a aduce o notă de rafinament și gingășie în atmosfera din jur.Realizat cu atenție la detalii, lotusul artificial pentru aranjamente florale îmbină cu măiestrie nuanțele subtile ale petalelor și ale frunzișului pentru a crea o replică autentică a lotusului natural. Indiferent dacă este utilizat ca decor pentru nunți, botezuri, aniversări sau alte evenimente speciale, acest aranjament floral unic va impresiona cu siguranță toți cei prezenți.
Prin alegerea lotusului artificial, beneficiezi de durabilitate și de un aspect proaspăt mereu, fără a fi necesar să înlocuiești florile din aranjament la fiecare câteva zile. Acest aspect practic îl face ideal și pentru utilizarea în spații comerciale, cum ar fi hoteluri, restaurante, birouri sau săli de expoziții.De asemenea, lotusul artificial pentru aranjamente florale este o alegere excelentă pentru cei care suferă de alergii sau sensibilități la polenul floral, deoarece nu eliberează substanțe alergene în aer. În plus, fiind ușor de întreținut, nu necesită udare, tăiere sau alte îngrijiri speciale.Cu un design sofisticat și o înfățișare impresionantă, lotusul artificial va atrage privirile și admirația tuturor celor care trec pe lângă el. Indiferent de ocazie sau eveniment, acest aranjament floral de excepție va crea o atmosferă feerică și va rămâne un punct de atracție în orice context.Așadar, dacă dorești să aduci un strop de natură și eleganță în viața ta sau în evenimentele tale speciale, lotusul artificial pentru aranjamente florale este alegerea perfectă. Cu flori uscate și artificiale, acest aranjament floral este sinonim cu rafinamentul și bunul gust, aducând o notă distinctivă și memorabilă în orice împrejurare.
Dimensiuni  8 x 70 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar