Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Lumanari pastila pentru aranjamnete florale set 50 buc

În stoc
4232
14.00lei
Descriere
Lumanari pastila pentru aranjamente florale sunt un produs versatil și esențial pentru pasionații de aranjamente florale.
Unul dintre avantajele remarcabile ale acestor lumanări este durata lor de ardere îndelungată. Indiferent cât de complexă este creația dvs. florală, lumanările pastilă vor continua să lumineze pentru o perioadă extinsă de timp. Astfel, vă puteți bucura de frumusețea și eleganța aranjamentelor dumneavoastră pentru mai multe ore, fără a vă face griji în privința stingerea lor.Cu lumanările pastilă pentru aranjamente florale, puteți da viață ideilor și creativității dumneavoastră. Transformați orice eveniment într-o experiență memorabilă cu ajutorul acestor lumanări elegante și practice. Indiferent dacă doriți să creați o atmosferă romantică și plină de farmec sau să adăugați un element deosebit unei petreceri sau eveniment corporate, aceste lumanări vă vor ajuta să obțineți rezultate uimitoare.Experimentați plăcerea de a lucra cu lumanările pastilă pentru aranjamente florale și bucurați-vă de beneficiile pe care le aduc în procesul creativ. Inspirați-vă și creați aranjamente florale unice și spectaculoase cu ajutorul acestor lumanări versatilie și de încrededineță. Indiferent de nivelul dvs. de experiență în domeniul aranjamentelor florale, lumanările pastilă vă vor ajuta să obțineți rezultate remarcabile.
Cu Lumanările pastilă pentru aranjamente florale, aveți posibilitatea de a explora o varietate de tehnici și stiluri artistice. Folosiți-le pentru a crea buchete cu multiple straturi și texturi, a adăuga puncte focale interesante sau a da o notă de eleganță și rafinament aranjamentelor dumneavoastră. Cu ajutorul acestor lumanări, aveți libertatea de a-ți exprima creativitatea și de a aduce un plus de valoare aranjamentelor dumneavoastră florale.Indiferent dacă sunteți profesionist în domeniu sau un iubitor al aranjamentelor florale, Lumanările pastilă pentru aranjamente florale vor fi un partener de încredere în procesul de creație.Bucurați-vă de fiecare moment petrecut în realizarea aranjamentelor florale și transformați orice eveniment într-un spectacol vizual deosebit. Fiți apreciat pentru abilitățile dvs. artistice și creați aranjamente florale care vor rămâne în memoria tuturor.
Dimensiuni: 3,5 x 1  cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar