Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Muschi la cutie pentru aranjamente florale

În stoc
42638
70.00lei
Descriere
Indiferent dacă sunteți un florist profesionist sau doar o persoană pasionată de arta aranjamentelor florale, muschiul la cutie este accesoriul perfect pentru a adăuga un plus de frumusețe și originalitate compozițiilor dumneavoastră florale. Cu o textură fină și o culoare vibrantă, acest muschi este ideal pentru a crea aranjamente florale care să încânte ochiul și sufletul celor care le admiră.Muschiul, cunoscut și sub numele de sphagnum, este un element esențial în lumea aranjamentelor florale datorită capacității sale excelente de reținere a umidității și a faptului că poate servi drept suport pentru plante și flori în aranjamente. Acest muschi la cutie este pregătit cu grijă, astfel încât să păstreze prospimea și calitățile sale pe termen lung.Fie că doriți să creați aranjamente florale pentru evenimente speciale precum nunți, aniversări sau petreceri corporate, sau pur și simplu doriți să adăugați o notă de eleganță spațiului dumneavoastră personal, muschiul la cutie pentru aranjamente florale vă oferă posibilități nelimitate. Puteți combina culorile și texturile florilor cu muschiul, obținând astfel un contrast captivant și o prezentare impresionantă.Alegând muschiul la cutie pentru aranjamente florale, veți avea certitudinea că creați opere de artă vegetală care vor rămâne memorabile pentru cei care le privesc. Fie că optați pentru un aranjament simplu, în care muschiul devine fundalul discret ce evidențiază frumusețea florilor, sau pentru un design elaborat în care muschiul joacă un rol central în conceptul artistic, rezultatele vor fi cu siguranță impresionante.Încheiând, muschiul la cutie pentru aranjamente florale deschide ușa către explorarea creativității fără limite în domeniul floristic. Experimentați cu forme, culori și modele, lăsați-vă inspirați de natură și de elementele vegetale, și creați aranjamente care să povestească povești unice prin intermediul frumuseții florilor și al eleganței muschiului. Alegeți calitatea și originalitatea pentru aranjamentele dumneavoastră florale cu muschiul la cutie și transformați fiecare spațiu într-o oază naturală de rafinament și bucurie vizuală.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Gramaj  750 g
 
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar